Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Κορώνη
  • € 45.000
  • 6.937
Τελευταία ενημέρωση: 27/04/2023
Περιγραφή
ΝΕΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ!!!

Υπέροχη θέα θάλασσα 5′ από τη Φοινικούντα

Σε ύψωμα του Ακριτοχωρίου, ένα αγροτεμάχιο 6.937τμ με λίγα ελαιόδεντρα και υπέροχη θέα στους γύρω λόφους και τη θάλασσα. Ένα ακίνητο σε μακρινή απόσταση από τα άλλα σπίτια και σε 10′ απόσταση από το κέντρο του χωριού και το καφενείο.

Παροχές ύδατος και ρεύματος σε απόσταση περίπου 1.200μ, χωματόδρομος περίπου 2 χλμ.

Περιοχή:

Το Ακριτοχώρι είναι ένα μικρό χωριό σε ύψωμα κοντά στη Φοινικούντα, 10′ από την παραλία, 15′ για την Μεθώνη, 30′ για την Πύλο, 40΄για το γήπεδο του γκολφ στη Γιάλοβα και 45′ για το αεροδρόμιο Καλαμάτας.

Τι να επισκεφθώ:

Την γραφική Φοινικούντα με πολλές επιλογές για φαγητό, ποτό αλλά και υπέροχη παραλία. Την ιστορική πόλη της Μεθώνης που προσελκύει επισκέπτες για το μεγαλοπρεπές κάστρο, το μεγαλύτερο στα Βαλκάνια. Μπορείτε να θαυμάσετε το δίδυμο κάστρο της Μεθώνης που βρίσκεται στην Κορώνη. Στην γύρω περιοχή υπάρχει το κάστρο της Πύλου και το αρχαιολογικό μουσείο, το παλάτι του Νέστορα και άλλα ιστορικά μνημεία.

Πως μπορώ να αγοράσω:

Ο αγοραστής επιλέγει ένα λογιστή, με την επίδειξη του διαβατηρίου θα του εκδοθεί Ελληνικό ΑΦΜ, χρησιμοποιώντας το ΑΦΜ, το διαβατήριο και οποιοδήποτε έγγραφο αποδεικνύει την διεύθυνση μόνιμης κατοικίας, ο αγοραστής ανοίγει Ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να σας κατευθύνουμε σε όλα τα στάδια της διαδικασίας.

Ποια είναι τα έξοδά μου:

Αξία αγοράς

Εφορία 3,03%

Συμβολαιογράφος 2%

Υποθηκοφυλακείο 0,5%

Δικηγόρος 400€

Πολιτικός Μηχανικός 400€

Μεσιτικό γραφείο 4% + ΦΠΑ
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
2078
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
6.937 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε χωματόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 45.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή