Duplex, άριστη κατάσταση, 158 τμ, Νέο Ρύσιο, Θέρμη

Θέρμη
  • € 180.000
  • 5+
  • 158
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
ΕΥΚΑΙΡΊΑ Στη τιμή των 180.000 ευρώ η μεζονέτα είναι ημιτελής αλλά παραδίδεται αποπερατωμένη έτοιμη να κατοικηθεί (χωρίς ασανσέρ) !!! πωλείται γωνιακή ημιαυτόνομη πολυτελής μεζονέτα συνολικής επιφάνειας 158τ.μ. συν σοφίτα αποθήκη.
Σε μία από της ομορφότερες γειτονιές της Σουρωτής, ήσυχα με καταπληκτική θέα προς τη Θεσσαλονίκη.
Είναι εξαιρετικής κατασκευής. αυτή τη στιγμή είναι ημιτελής στα τελειώματα για να διαλέξει ο πελάτης πλακάκια κουζίνα κλπ.
Το ακίνητο ουσιαστικά είναι δύο κατοικίες, ένα ισόγειο διαμέρισμα αυτόνομο ή ημιαυτόνομο (που μπορεί ακόμη και να νοικιαστεί μόνο του ) και μία μεζονέτα σε δύο επίπεδα συν τη σοφίτα για βοηθητική χρήση ( αποθήκη).
Η διάταξη αναλυτικά έχει ως εξής:
Ισόγειο διαμέρισμα: Έχει ανεξάρτητη είσοδο αλλά και εσωτερική σκάλα πρόσβασης στο επάνω σπίτι καθώς και πρόβλεψη για ασανσέρ. Αποτελείται από 1 ευρύχωρο φωτεινό δωμάτιο, 1 μπάνιο με μπανιέρα , μία ενιαία φωτεινή μεγάλη σαλοκουζίνα, με τζάκι και μία καταπληκτική αυλή - βεράντα με θέα.
Ανώγειο: Βρίσκουμε την κύρια είσοδο της επάνω κατοικίας - μεζονέτας. Διαθέτει ένα μεγάλο και φωτεινό σαλόνι με τζάκι και μεγάλη βεράντα με θέα, στη συνέχεια μία εξαιρετική κουζίνα ημιαυτόνομη και ένα wc. Φυσικά και σε αυτό τον όροφο υπάρχει πρόβλεψη για ασανσέρ που μπορεί να πάει κανείς επάνω στα δωμάτια αλλά και κάτω στο ισόγειο διαμέρισμα.
1ος όροφος: 3 ευρύχωρα ηλιόλουστα υπνοδωμάτια με μπαλκόνια, ένα μεγάλο μπάνιο και ο χώρος του ασανσέρ με τις σκάλες. Η σοφίτα έχει πρόσβαση με πτυσσόμενη σκάλα και είναι ενιαίος χώρος - αποθήκη. Η θέρμανση του είναι ατομική με ατομικό λέβητα πετρελαίου.
ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ 6945393231, 2313.252681 ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ FOCUS ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Έ 1 (ΔΕΛΦΩΝ). Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας μας και δεν έχουν ελεγχθεί από το γραφείο μας. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-2989967 - 14/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
158 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 180.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2006
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή