Μονοκατοικία βίλα Αγριά, Κέντρο, Αγριά

ΑγριάΑγριά
  • € 398.000
  • 5+
  • 222
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Σύμβουλος ακινήτων Ερμαριόπουλος Νίκος.
Διατίθεται προς πώληση μεζονέτα εξαιρετικής αισθητικής και αρχιτεκτονικής στην Αγριά Βόλου. Το ακίνητο, συνολικής επιφάνειας 222 τ.μ. (148 τ.μ. ισόγειο και πρώτος όροφος και 74 τ.μ. υπόγειο - δευτερεύων χώρος) βρίσκεται σε οικόπεδο 200 τ.μ. με δυτικό προσανατολισμό και θέα τόσο στην θάλασσα του Παγασητικού Κόλπου όσο και στο βουνό του Πηλίου.
Εσωτερικά, το ακίνητο διαθέτει, στο ισόγειο, κουζίνα με ειδικό αποθηκευτικό χώρο, W.C. και σαλόνι με τζάκι και θέα στη θάλασσα και την πισίνα. Στον όροφο, διαθέτει μπάνιο, δύο υπνοδωμάτια με μπαλκόνι και θέα στη θάλασσα και ένα μοναδικής ομορφιάς master υπνοδωμάτιο με θέα στη θάλασσα, τζάκι και ειδικά διαμορφωμένο χώρο για σάουνα. Στο υπόγειο, το οποίο μπορεί πολύ εύκολα να γίνει αυτοτελές διαμέρισμα, διαθέτει υπνοδωμάτιο, μπάνιο και μεγάλο ενιαίο χώρο σαλόνι - κουζίνα.
Εξωτερικά, βρίσκουμαι την πισίνα και το barbeque ενώ υπάρχει και άνετος χώρος για ξαπλώστρες και τραπέζι με καρέκλες.
Όπως μπορεί κανείς να διακρίνει, τα υλικά με τα οποία κατεσκευάστηκε το ακίνητο είναι εξαιρετικής ποιότητας, υψηλής αισθητικής και κόστους. Τα δάπεδα αποτελούνται από γρανιτομάρμαρο στους κύριους χώρους ενώ στα δωμάτια από δρύινα πατώματα. Τα κουφώματα είναι ξύλινα, ενεργειακά με διπλά τζάμια ενώ η θέρμανση του ακινήτου πραγματοποιείται από ατομικό λέβητα φυσικού αερίου με τη δυνατότητα θέρμανσης ανά επίπεδο ή από τα δύο τζάκια. Στον κάθε όροφο υπάρχουν δύο καινούριες θυροτηλεοράσεις καθώς και σύστημα συναγερμού τελευταίας τεχνολογίας. Εξωτερικά το ακίνητο είναι επενδεδυμένο με πέτρα περιμετρικά.
Η Αγριά είναι παραθαλάσσια περιοχή μόλις 7 χιλιόμετρα ανατολικά του Βόλου στους πρόποδες του Πηλίου και 34 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο της Αγχιάλου και μόλις 12 χιλιόμετρα από το χιονοδρομικό του Πηλίου. Συνδυάζει τη γαλήνια ομορφιά της θάλασσας με τη μαγευτική ομορφιά του βουνού ενώ τα εξαιρετικά ταβερνάκια και τσιπουράδικα δημιουργούν ένα τέλειο συνδυασμό για εξοχική ή μόνιμη κατοικία!
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1396425 - 18/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
222 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 398.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή