Μονοκατοικία βίλα Κομμένο, Φαίακες, Κέρκυρα

ΚέρκυραΚομμένο
  • € 2.400.000
  • 5+
  • 312
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 11737 - Κεντρική Κέρκυρα Κομμένο Κομμένο ΠΩΛΕΙΤΑΙ βίλα συνολικής επιφάνειας 312 τ.μ. 3 επιπέδων μόνο 100 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, 2 κουζίνες, 4 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 1999 με ενεργειακή κλάση Α και διαθέτει θέρμανση κεντρική - πετρέλαιο, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, περίφραξη, νερό, ρεύμα, τηλέφωνο, μπαλκόνια 100 τ.μ. απόσταση από πόλη 10000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 10000 μέτρα - Τιμή: 2.400.000 € Εκπληκτική βίλα στην Κέρκυρα στο αποκλειστικό προάστιο του Κομμένου

Αυτή η εξαιρετική βίλα με νότιο προσανατολισμό βρίσκεται στο αποκλειστικό προάστιο Κομμένο δέκα χιλιόμετρα βόρεια της πόλης της Κέρκυρας. Είναι απομονωμένη και πολύ ιδιωτική. Η θέα από το σπίτι είναι εκπληκτική. Στα ανατολικά κατά μήκος της θάλασσας βρίσκονται τα βουνά της Βόρειας Ελλάδας και της Αλβανίας τα οποία μπορούν να φανούν σαφώς. Στα δυτικά βρίσκεται η μαρίνα Γουβιών με τη σειρά των ιστιοπλοϊκών ιστών. Και ακριβώς νότια είναι τα δύο νησιά Lazaretto και Vido και στην απόσταση (περίπου δέκα χιλιόμετρα μακριά) η πόλη της Κέρκυρας παρουσιάζει με υπερηφάνεια τα δύο φρούρια της. Η Βίλα είναι μοντέρνα και όμορφα σχεδιασμένη. Βρίσκεται σε μια μικρή πλαγιά στο πλάι ενός λόφου πάνω από το οποίο είναι ένα παλιό βενετσιάνικο φρούριο. Ο κήπος της βίλας είναι προσεκτικά περιποιημένος και υπάρχουν χλοοτάπητες. Οι ελιές παρέχουν άφθονη σκιά από τον ισχυρό καλοκαιρινό ήλιο και ο ήχος του σιντριβανιού στη λίμνη ψαριών προσθέτει στην ηρεμία. Η βίλα διαθέτει πισίνα πέντε έως εννέα μέτρων. Υπάρχει επαρκής χώρος για να σταθμεύσετε τρία αυτοκίνητα στο δρόμο. Ακριβώς μπροστά από το σπίτι υπάρχει μια πυκνοκατοικημένη περιοχή με κυπαρίσια, ελαιόδεντρα και πεύκα που προσφέρουν όμορφο πράσινο και αίσθηση ηρεμίας.
Από τον ιδιωτικό δρόμο εισέρχεστε στη βίλα απευθείας σε μια είσοδο. Στα αριστερά της αίθουσας εισόδου υπάρχει μια μικρή τουαλέτα επισκεπτών. Εκτός από την είσοδο είναι το σαλόνι που είναι ένα πολύ καλό δωμάτιο με ένα υπέροχο καλυμμένο μπαλκόνι με θέα στη μαρίνα και την πόλη της Κέρκυρας και στα αριστερά τα βουνά της Αλβανίας και της Ελλάδας. Από αυτό το μπαλκόνι υπάρχουν σκαλιά που οδηγούν στους κήπους και την πισίνα. Στα αριστερά του σαλονιού είναι μια τραπεζαρία που οδηγεί σε μια αίθουσα τηλεόρασης και την κουζίνα. Πρόκειται για μια μοντέρνα κουζίνα Από την κουζίνα / αίθουσα τηλεόρασης σκαλιά μπαλκονιού οδηγούν στον κήπο και την πισίνα και σε ένα υπέροχο εξωτερικό χώρο φαγητού που καλύπτεται με πέργκολα. Από την είσοδο μια καμπύλη σκάλα οδηγεί στον 1ο όροφο. Εδώ υπάρχει η κύρια κρεβατοκάμαρα με ξεχωριστό μεγάλο δωμάτιο - βεστιάριο και ένα μεγάλο μπαλκόνι και πάλι με φανταστική θέα. Υπάρχει ιδιωτικό μπάνιο με γωνιακή μπανιέρα, διπλοί νιπτήρες πολυτελή και ντους. Επίσης σε αυτόν τον όροφο υπάρχει μια μελέτη εξοπλισμένη με ξύλινα έπιπλα και ντουλάπια που έχουν δικό τους μπαλκόνι με πλήρη θέα στη θάλασσα. Δίπλα στη μελέτη υπάρχει μπάνιο με ντους. Και πάλι από την είσοδο η σκάλα οδηγεί στο κάτω ισόγειο. Εδώ υπάρχει ένα δίκλινο δωμάτιο με ένα διπλό κρεβάτι και ένα μπάνιο με ντους. Υπάρχει επίσης αίθουσα πλυντηρίων, αποθήκη, μηχανοστάσιο και εργαστήριο.Υπάρχει κλιματισμός στο κυρίως υπνοδωμάτιο και μελέτη στο πάνω επίπεδο και στην αίθουσα τηλεόρασης και σαλόνι στο ισόγειο. Η όλη βίλα είναι κεντρική θέρμανση. Υπάρχει ενιαίο γκαράζ με ηλεκτρονική πόρτα ρολού.
Και υπάρχουν και άλλα:
Τιμή € 2.400.000 Μόνο 100μ από τη θάλασσα

Το ξεχωριστό διαμέρισμα

Βρίσκεται στο κατώτερο επίπεδο, το διαμέρισμα έχει τη δική του θύρα πρόσβασης που μπαίνει από τον κήπο ή είναι προσβάσιμη μέσα από την κύρια βίλα. Αποτελείται από τραπεζαρία / κουζίνα, μικρή περιοχή dressing με άφθονο ντουλάπι, μεγάλο μπάνιο με μπανιέρα και ντους και υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και ευρύχωρο σαλόνι με κλιματισμό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ξεχωριστό διαμέρισμα ή, απλά να ξεκλειδώσετε μια εσωτερική πόρτα, μπορεί να γίνει μέρος της βίλας.
Οι Κήποι
Οι κήποι της βίλας είναι ιδιωτικοί και αποτελούνται από γκαζόν, λουλούδια και θάμνους, λίμνη με ψάρια χρυσού και σιντριβάνι και καλά εδραιωμένα δέντρα που προσφέρουν άφθονη σκιά. Υπάρχουν οπωροφόρα δέντρα (μήλα, δαμάσκηνα, λεμόνι και σύκα) και όμορφα νούφαρα νούφαρα στη λίμνη των ψαριών. Στο κατώτατο σημείο του κήπου υπάρχει καλά εξοπλισμένο κήπο λαχανικών και υπόστεγο κήπου. Η πισίνα είναι 9 x 4 μέτρα.



Γενικές πληροφορίες

Κοντινότερη παραλία κολύμβησης: ένα χιλιόμετρο.

Κοντινότερο θέρετρο: Δασιά ή Γουβιά.

Θαλάσσια σπορ και ενοικίαση σκαφών: 5 λεπτά. οδηγώ.

Καλή επιλογή ταβερνών μέσα σε 10 λεπτά. οδηγώ.

Μίνι αγορά: 10 λεπτά. Περπατήστε.

Στην κύρια διαδρομή με λεωφορείο προς την πόλη της Κέρκυρας: 10 λεπτά. Περπατήστε μέχρι στάση λεωφορείου.



Περίληψη

Κατασκευασμένο το 1999

Καλυμμένος χώρος 312μ²

Έκταση 1.500 m²

Τέσσερα υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια (το εργαστήριο και η μελέτη θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως επιπλέον υπνοδωμάτια)

Τζάκι

Κεντρική θέρμανση

Διπλά τζάμια και πόρτες
Η τιμή της ιδιοκτησίας είναι διαπραγματεύσιμη.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
11737 - 17/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
312 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 2.400.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1999
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή