Δυάρι Καλυμνιώτικα, Καλυμνιώτικα, Βούλα

ΒούλαΚαλυμνιώτικα
  • € 560.000
  • 3
  • 82
  • 2
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 686676 - Βούλα Καλυμνιώτικα ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητο διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 82 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένο το 2021 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, ξύλινα πατώματα, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 5 τ.μ., A/C, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 560.000 € Μοναδικό πολυτελές νεόδμητο διαμέρισμα 82τ.μ ,1ου ορόφου.
Το ακίνητο κατασκευάζεται σε ένα επιβλητικό και υψηλής αισθητικής κτίριο με την ύψιστη ενεργειακή απόδοση Α+, σε μία ήσυχη και όμορφη γειτονιά της Βούλας.
Διαθέτει 2 υ/δ,
1 living-room με μεγάλα ανοίγματα και υπέροχες τζαμαρίες που επιτρέπουν στο φως να λούζει κυριολεκτικά όλη την ημέρα τους χώρους του σπιτιού, 1 κουζίνα σε minimal αισθητική τύπου open plan,
1 μπάνιο και 1 wc επισκεπτών.
Κατασκευάζεται με όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά των νεοαναγειρόμενων κτιρίων όπως ενδοδαπέδια θέρμανση με αντλίες θερμότητας ψύξης-θέρμανσης, ηλιακό, δρύινα δάπεδα παντού, κουφώματα αλουμινίου high-end frameless, που τοποθετούνται σε minimal κατασκευές με μεγάλα ύψη και μεγάλα ανοίγματα, εγκατάσταση smart home, συναγερμό, φωτοβολταικό σύστημα παραγωγής, θερμόμονωση 10 cm σε όλο το εξωτερικό κέλυφος του κτιρίου, εσωτερικούς και εξωτερικούς κρυφούς φωτισμούς.
Με το διαμέρισμα διατίθενται 2 θέσεις στάθμευσης υπογείου και 1 αποθήκη.
Πρόκειται για ένα από τα λίγα ακίνητα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά των Νοτίων προαστίων που αξίζει να μελετήσετε, είναι εξαιρετική επένδυση και σίγουρα μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας.
Οι φωτογραφίες ανταποκρίνονται σε φωτορεαλιστκές απεικονίσεις.
Παράδοση φθινόπωρο 2022. Περισσότερα διαθέσιμα ακίνητα στο www.dp-properties.gr
Τηλ.επικοινωνίας: 2111993473
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
686676 - 14/06/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
82 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 560.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2021
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή