Δυάρι πρώτος όροφος, Πλάκα, Ιστορικό Κέντρο Αθήνας

Ιστορικό Κέντρο Αθήνας
  • € 725.000
  • 3
  • 125
  • 2
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Κρυμμένο σε ένα από τα διάσημα σοκάκια της Πλάκας, το αγαπημένο σημείο των μούσες είναι έτοιμο να τραβήξει την προσοχή! Αυτό το μοντέρνο διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων βρίσκεται στον πρώτο όροφο και διαθέτει μεγάλο σαλόνι που οδηγεί σε μια όμορφη βεράντα. Είναι ευρύχωρο και φωτεινό και περιλαμβάνει δύο μπάνια, ντουλάπα και κουζίνα με θέα στην πίσω βεράντα. Το αγαπημένο σημείο των Μουσών έχει μεγάλες επενδυτικές δυνατότητες. Είναι σε κορυφαία τοποθεσία και πολύ καλά διατηρημένο!

Τοποθεσία: Περιγράφεται ως η «γειτονιά των Θεών», η Πλάκα και η περιοχή της Ακρόπολης βρίσκονται ακριβώς στον πυρήνα του ιστορικού κέντρου της Αθήνας. Μια ζωντανή εμπορική και τουριστική περιοχή, με πανέμορφα νεοκλασικά σπίτια που απλώνονται στους δρόμους, την καθιστούν την πιο γοητευτική γειτονιά της Αθήνας.
χαρακτηριστικά: Πρόκειται ουσιαστικά για τη μουσειακή Αθήνα, με όλους τους σημαντικούς αρχαιολογικούς και πολιτιστικούς χώρους να βρίσκονται σε ακτίνα 1 χλμ. Είναι το σπίτι του Μουσείου της Ακρόπολης, το οποίο ψηφίστηκε ως ένα από τα 10 κορυφαία μουσεία στον κόσμο, και του Ωδείου Ηρώδου του Αττικού, γνωστότερο ως Ηρώδειον, που εξακολουθεί να φιλοξενεί θεατρικά έργα και συναυλίες όπως συνέβαινε χιλιάδες χρόνια πριν. Μοντέρνες μπουτίκ, χαλαρά καφέ και εστιατόρια, καθώς και boutique ξενοδοχεία που μοιράζονται το χώρο με νεοκλασικά σπίτια σε μεγάλους πεζόδρομους. Και ενώ οι τουρίστες βρίσκουν την περιοχή γοητευτική, υπάρχει επίσης και μια πραγματική αίσθηση γειτονιάς και γειτνίασης για τους κατοίκους.
Προσβασιμότητα: Εξαιρετικά καλή σύνδεση με το μετρό, το τραμ, τα λεωφορεία προς την υπόλοιπη Αθήνα. Το αεροδρόμιο απέχει από 50 λεπτά έως 1 ώρα με το γρήγορο τρένο και τα λεωφορεία.
Επενδυτικό δυναμική: Αυτή η περιοχή βρίσκεται ακριβώς στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, που πάντα έχει μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον από τους αγοραστές και προσφέρει εγγυημένες επενδυτικές αποδόσεις.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02K3UZ - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
125 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 725.000
κοινόχρηστα
€ 40/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2001
θέρμανση
Κεντρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή