Γκαρσονιέρα άριστη κατάσταση, πέμπτος όροφος, Ανάληψη, Βύρωνας

Βύρωνας
€ 220.000
2 δωμάτια
49 m²
1 μπάνιο
Όροφος 5
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2024
Περιγραφή
Θα θέλατε ένα ακίνητο που να καλύπτει όλες τις ανάγκες της αστικής ζωής στην Αθήνα; Μόλις το βρήκατε!

Αυτό το γοητευτικό ρετιρέ ενός υπνοδωματίου 49 τμ βρίσκεται στον 5ο όροφο ενός κτιρίου δίπλα σε ένα υπέροχο πάρκο, στο οποίο βρίσκεται το Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα.

Το διαμέρισμα ανακαινίστηκε πλήρως με υλικά υψηλής ποιότητας το 2019 και είναι επιπλωμένο και πλήρως εξοπλισμένο με ηλεκτρικές συσκευές. Για βέλτιστη χρήση του χώρου, έχουν δημιουργηθεί ειδικά κατασκευασμένα εντοιχισμένα έπιπλα για να παρέχουν έξυπνες λύσεις παντού.

Φτάνοντας στο σπίτι, μπαίνετε στο σαλόνι με μια ενιαία κουζίνα και τραπεζαρία. Η βεράντα 30 τμ αποτελεί επέκταση του χώρου, προσφέροντας ανεμπόδιστη θέα μέχρι την Ακρόπολη. Το άνετο υπνοδωμάτιο έχει επίσης πρόσβαση στη βεράντα και μπορείτε να απολαύσετε τη θέα από ένα υπερυψωμένο κρεβάτι. Ένα δεύτερο μπαλκόνι που βρίσκεται στην κουζίνα κάνει το διαμέρισμα ακόμα πιο φωτεινό. Επίσης διαθέτει και αποθήκη.

Αυτή η ήσυχη τοποθεσία απέχει μόλις 15 λεπτά με τα πόδια από την πλατεία Βαρνάβα και τη βουή του Παγκρατίου. Η πλησιέστερη στάση λεωφορείου απέχει 100 μέτρα.

Τοποθεσία: Ο Βύρωνας, που πήρε το όνομά του από τον Λόρδο Βύρωνα, τον Άγγλο ποιητή και Φιλέλληνα, βρίσκεται περίπου 3 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας, και είναι πλαισιωμένος από το καταπράσινο λόφο του Υμηττού.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Ο Βύρωνας είναι μια κεντρική μεσοαστική γειτονιά, όπου στεγάζονται αθλητικές εγκαταστάσεις και το φημισμένο Θέατρο Βράχων, ένα δημοφιλές μέρος για καλοκαιρινές συναυλίες. Το μοναστήρι της Καισαριανής είναι μια πράσινη όαση για πεζοπορίες, πικνίκ και με εκπληκτική θέα της πόλης. Ο Βύρωνας προσφέρει τα πλεονεκτήματα της διαμονής σε μια ήσυχη γειτονιά, περιτριγυρισμένη από πράσινο, ενώ προσφέρει εύκολη πρόσβαση στην πόλη και τους αρτηριακούς δρόμους. Κοντά σε σχολεία, σούπερ μάρκετ και παιδικές χαρές.

Προσβασιμότητα: Δύο κύριες λεωφόροι, η Λεωφόρος Αλίμου-Κατεχάκη και η Λεωφόρος Μεσογείων, προσφέρουν πρόσβαση μέσα και έξω από την Αθήνα. Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας απέχει 35 λεπτά, ενώ το κέντρο της πόλης απέχει 10 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Επενδυτική Δυναμική: Ο Βύρωνας είναι πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης και μια ανερχόμενη περιοχή που ενδιαφέρει τους αγοραστές.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02PJ2B
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
49 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 220.000
κοινόχρηστα
€ 40/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1976
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή