Δυάρι άριστη κατάσταση, δεύτερος όροφος, Μουσείο, Εξάρχεια - Νεάπολη

Εξάρχεια - Νεάπολη
  • € 350.000
  • 3
  • 105
  • 2
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 888-171 - Εξάρχεια - Νεάπολη Μουσείο Μουσείο ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένο επιπλωμένο διαμέρισμα στον 2 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 105 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένο το 1955 και ανακαινίστηκε το 2022. Διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, ξύλινα πατώματα, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 25 τ.μ. απόσταση από μετρό 700 μέτρα - Τιμή: 350.000 €
Το διαμέρισμα βρίσκεται σε μία πολυκατοικία της δεκαετίας του 50.Χτίστηκε το 1955. Όλη η πρόσοψη του κτιρίου είναι με ψηφιδωτό, κάτι πολύ σπάνιο για την Αθήνα.
Το διαμέρισμα είναι 105 τετραγωνικά και αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, βοηθητικό χώρο κουζίνας, μεγάλο διάδρομο, WC με τρεις χώρους (αποθήκη, διάδρομος, τουαλέτα), μεγάλο σαλόνι, μεγάλη τραπεζαρία.
Όλα τα έπιπλα είναι παραγγελία χειροποίητα μασίφ ξύλο από τριανταφυλλιά Ινδίας. Η τηλεόραση είναι τελευταίας τεχνολογίας smart TV,. H κουζίνα διαθέτει φούρνο pitsos, φούρνο μικροκυμάτων, βραστήρα Bosch, ψυγείο Bosch, φρυγανιέρα τελευταίος τεχνολογίας, πυροσβεστήρα νέας γενιάς.
Όλο το σπίτι διαθέτει συναγερμό καθώς και ανιχνευτές καπνού, 3 φώτα ασφαλείας, καινούργιες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, καινούργια υδραυλικά, ρεύμα νυχτερινό με καινούργιο μετρητή.
ΟΙ κρεβατοκάμαρες είναι ευρύχωρες και ψηλοτάβανες όπως όλο το σπίτι. Το ένα δωμάτιο έχει ένα διπλό κρεβάτι χειροποίητο μασίφ ξύλο μεγάλο, καθώς και ένα γραφείο χειροποίητο. Μεγάλες ντουλάπες ανακαινισμένες εποχής.
Το άλλο υπνοδωμάτιο αποτελείται από δύο κρεβάτια μασίφ χειροποίητα.
Και τα δύο υπνοδωμάτια διαθέτουν παγκάκι χειροποίητο ξύλινο για να μπορεί να κάθεσαι.
Στην βεράντα υπάρχει τραπεζάκι όπου μπορεί κάποιος να απολαύσω τον καφέ του ή το ποτό του.
Το διαμέρισμα βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Αρχαιολογικό Μουσείο Αθήνας ένα από τα πιο διάσημα μουσεία σε όλο τον πλανήτη.
Το έργο ανάπλασης της περιοχής περιλαμβάνει την πεζοδρόμηση μπροστά από το κτίριο που βρίσκεται το διαμέρισμα. Στο διπλανό κτίριο κατασκευάζεται ξενοδοχείο. Όλη η περιοχή βρίσκεται σε φάση ανάπλασης. Το έργο που θα ξεκινήσει μπροστά στο αρχαιολογικό μουσείο ανέρχεται στα τρακόσια εκατομμύρια ευρώ και θα γίνει σημείο αναφοράς για ολόκληρη την Αθήνα. Την υλοποίηση του έργου έχει αναλάβει το ίδρυμα Νιάρχος. Στα 10 m από το διαμέρισμα βρίσκεται το ιστορικό Ακροπόλ.Αυτό το διαμέρισμα βρίσκεται σε ένα πολυώροφο κτίριο από τη δεκαετία του 1950, χτισμένο το 1955. Ολόκληρη η πρόσοψη του κτιρίου είναι διακοσμημένη με ψηφιδωτά πλακάκια, κάτι σπάνιο για την Αθήνα. Εκτείνεται σε 105 τετραγωνικά μέτρα και διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, καθιστικό, κουζίνα, βοηθητικό χώρο κουζίνας, ευρύχωρο διάδρομο, WC με τρεις χώρους (αποθήκη, διάδρομο, τουαλέτα), μεγάλο σαλόνι και μεγάλη τραπεζαρία.
Όλα τα έπιπλα είναι κατασκευασμένα κατά παραγγελία από μασίφ παλίσσανδρο από την Ινδία, δημιουργώντας ένα κομψό και μοναδικό εσωτερικό. Η υπερσύγχρονη έξυπνη τηλεόραση και η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με κορυφαίες συσκευές, όπως φούρνο Pitsos και ψυγείο Bosch, εξασφαλίζουν σύγχρονη άνεση.
Επιπλέον, αυτό το διαμέρισμα δεν είναι μόνο μια εκπληκτική κατοικία αλλά και μια ιδανική επενδυτική ευκαιρία, ιδιαίτερα κατάλληλη για το πρόγραμμα Golden Visa. Το πρόγραμμα αυτό χορηγεί άδεια παραμονής σε άτομα που επενδύουν σε ακίνητα στην Ελλάδα, καθιστώντας αυτό το διαμέρισμα μια εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν Χρυσή Βίζα. Η προνομιακή του τοποθεσία, η ποιότητα κατασκευής και οι σύγχρονες ανέσεις το καθιστούν μια ελκυστική επιλογή για τους επενδυτές που επιθυμούν να συνδυάσουν την πολυτελή διαβίωση με τα οφέλη του προγράμματος Golden Visa.
Τα υπνοδωμάτια είναι ευρύχωρα και ψηλοτάβανα, όπως και το υπόλοιπο σπίτι. Το ένα δωμάτιο διαθέτει ένα μεγάλο, ειδικά κατασκευασμένο διπλό κρεβάτι από μασίφ ξύλο, καθώς και ένα ειδικά κατασκευασμένο γραφείο. Υπάρχουν ανακαινισμένες vintage ντουλάπες και στα δύο υπνοδωμάτια. Το άλλο υπνοδωμάτιο αποτελείται από δύο κατά παραγγελία κρεβάτια από μασίφ ξύλο. Και τα δύο υπνοδωμάτια διαθέτουν ειδικά κατασκευασμένους ξύλινους πάγκους για καθιστικό. Υπάρχει ένα τραπέζι στο μπαλκόνι, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει τον καφέ ή το ποτό του.
Το διαμέρισμα βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο της Αθήνας, ένα από τα πιο διάσημα μουσεία παγκοσμίως. Επιπλέον, η περιοχή βρίσκεται υπό ανάπλαση, συμπεριλαμβανομένης της πεζοδρόμησης της περιοχής μπροστά από το κτίριο όπου βρίσκεται το διαμέρισμα. Στο παρακείμενο κτίριο κατασκευάζεται ένα ξενοδοχείο. Ολόκληρη η περιοχή βρίσκεται σε φάση αναζωογόνησης. Το έργο που ξεκινάει μπροστά από το αρχαιολογικό μουσείο ανέρχεται σε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ και θα αποτελέσει ορόσημο για όλη την Αθήνα. Το έργο αναλαμβάνει το Ίδρυμα Νιάρχος. Το εθνικό αρχαιολογικό μουσείο απέχει μόλις 20 μέτρα από το διαμέρισμα.
Το διαμέρισμα είναι φωτεινό και καλοσχεδιασμένο, με ξύλινα δάπεδα σε όλους τους χώρους. Τα παράθυρα είναι τελευταίας τεχνολογίας μάρκας Europa με σίτες. Οι περσίδες είναι ηλεκτρικές. Αυτός ο συνδυασμός πολιτιστικού πλούτου και επενδυτικών δυνατοτήτων καθιστά αυτό το διαμέρισμα μια μοναδική ευκαιρία τόσο για προσωπική απόλαυση όσο και για οικονομική ανάπτυξη. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να εξασφαλίσετε την κατοικία σας και ένα όμορφο σπίτι στην καρδιά της Αθήνας.

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
888-171 - 24/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
105 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 350.000
κοινόχρηστα
€ 25/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1955
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή