Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Κέα
  • € 750.000
  • 3
  • 380
  • 2
Περιγραφή
Αυτές οι όμορφες κατοικίες αποτελούν ένα συγκρότημα από τρία σπίτια που είναι αυτόνομα και έχουν τη δική τους είσοδο το καθένα. Είναι χτισμένα σε ένα οικόπεδο 6.700 τ.μ., το οποίο είναι περιφραγμένο με ξερολιθιά τοπικής κατασκευής. Το οικόπεδο διαθέτει τη δική του γεώτρηση, μοναδική στην περιοχή, με ημερήσια παραγωγή m3. Βρίσκεται στα Βουρλίδια, στην Κάτω Μεριά, στη νότια πλευρά του νησιού, σε υψόμετρο 320 μέτρων, με απέραντη θέα όλο το Αιγαίο και ακριβώς πάνω από την καθαρή και πεντακάθαρη παραλία του Κούνδουρου. Απέχει 20 χιλιόμετρα από το λιμάνι.
Το πρώτο σπίτι είναι έτοιμο και χρησιμοποιείται ως θέρετρο με όλες τις ανέσεις. Το μέγεθός του είναι 120 τμ. Στο πρώτο επίπεδο βρίσκεται το σαλόνι με τζάκι, μια κουζίνα, ένα WC και ένα μπαλκόνι
Διαθέτει εσωτερική σκάλα που επικοινωνεί με το κάτω επίπεδο, όπου υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια και μια τουαλέτα. Επιπλέον, υπάρχει μια γκαρσονιέρα 50 τμ με τεράστιο μπαλκόνι και μια τεράστια αποθήκη για όλες τις λειτουργίες (θέρμανση - πρέσα - πλυντήριο ρούχων), ενώ διαθέτει και δεξαμενή νερού χωρητικότητας 30 τμ.

Το δεύτερο και το τρίτο σπίτι είναι ημιτελή με συνολικό μέγεθος 130 τμ το καθένα. Και τα δύο έχουν δύο επίπεδα με τον ίδιο προσανατολισμό και τις ίδιες εγκαταστάσεις με το πρώτο σπίτι.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
252233 - 01/08/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
380 m²
δωμάτια
3 δωμάτια, 2 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 750.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1998
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή