Duplex Βατσα, Cephalonia, Greece, Παλίκη, Κεφαλονιά

ΚεφαλονιάΒατσα, Cephalonia, Greece
  • € 380.000
  • 4
  • 120
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-940 - Κεφαλονιά Παλίκη Ληξούρι ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη μεζονέτα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 120 τ.μ. σε οικόπεδο 4017 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 1997 και διαθέτει ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , τζάκι, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 380.000 € Όμορφη, παραδοσιακή μεζονέτα σε μεγάλο οικόπεδο, μόλις 150 μέτρα από την παραλία Βραχινάρι.
Στην περιοχή Ακρωτήρι, στο Νοτιότερο τμήμα της χερσονήσου της Παλλικής και μόλις 150 μέτρα από την πανέμορφη παραλία Βραχινάρι διατίθεται προς πώληση αυτή η μονοκατοικία των 120 τμ που εκτείνεται σε δύο ορόφους και βρίσκεται μέσα σε οικόπεδο 4017 τμ.

Πρόκειται για κατασκευή του 1995 που αποτελείται από 3 ευρύχωρα υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο στο ισόγειο καθώς και σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία και δεύτερο μπάνιο στον όροφο, απ’ όπου είναι και η κεντρική είσοδος μέσω εξωτερικής σκάλας. Το ακίνητο, επίσης, διαθέτει 3 αποθήκες.

Οι δύο όροφοι συνδέονται και εσωτερικά με ξύλινη σκάλα.

Η κατασκευή είναι αρκετά προσεγμένη και πολύ γερή (σημειώνεται ότι δεν έπαθε την παραμικρή ζημιά στους σεισμούς του 2014). Ουσιαστικά δεν της λείπει τίποτα, ενώ παράλληλα συμπληρώνεται από αξιόλογες πινελιές, όπως ενδοδαπέδια θέρμανση και αντλία ψύξης θέρμανσης, εκτός της κεντρικής θέρμανσης.
Το δε οικόπεδο είναι κυριολεκτικά ένας καταπράσινος παράδεισος, γεμάτος από οπωροφόρα δέντρα, μεγάλη ποικιλία λουλουδιών, εξωτικά φυτά όπως μπανανιές, καθώς και αρκετές ρίζες ελαιόδεντρων.

Ένας απλός περίπατος στον γύρω χώρο είναι αρκετός για να μαγέψει τον επισκέπτη και να του χαρίσει αληθινές στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης.

Η προσθήκη πισίνας μεγάλων διαστάσεων αποτελεί μια εύκολη υπόθεση για τους μελλοντικούς ιδιοκτήτες, μια και ο χώρος είναι υπεραρκετός, ώστε να επιτρέπει οποιαδήποτε παρέμβαση θελήσουν να κάνουν.

Τέλος, το ακίνητο απολαμβάνει εξαιρετική και ανεμπόδιστη θέα στο απέραντο γαλάζιο του Ιονίου συμπληρώνοντας έτσι την ήδη καταπληκτική εικόνα του και ικανοποιώντας ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Συνυπολογίζοντας κάποιος τη θέση του (σχεδόν παραθαλάσσιο), το μέγεθός του, την ποιότητα κατασκευής του και την τιμή διάθεσης, εύκολα καταλαβαίνει πως πρόκειται για μια εξαιρετική ευκαιρία να αποκτήσει την εξοχική κατοικία που πάντα ονειρευόταν στο πανέμορφο νησί της Κεφαλονιάς.

Μια επίσκεψη, το συντομότερο δυνατόν, θεωρείται επιβεβλημένη.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Επιπλωμένο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-940 - 02/08/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
120 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 380.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1997
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή