Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Κέρκυρα
  • € 170.000
  • 5+
  • 116
  • 3+
Περιγραφή
Πωλείται ακίνητο που αποτελείται από 4 ιδιοκτησίες εντός οικοπέδου περίπου 2 στρεμμάτων στην περιοχή της Δασιάς. Διατίθενται προς πώληση: Α) 2 ισόγειες γκαρσονιέρες περίπου 28τ.μ. και 25τ.μ. αντίστοιχα, με βεράντα και θέα στη θάλασσα που διαθέτουν αυτόνομη είσοδο, μπάνιο, υπνοδωμάτιο και κουζίνα, Β) 1 διαμπερές δυάρι ορόφου περίπου 50τ.μ. που αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια και ενιαίο χώρο σαλονι-κουζίνα, καθώς και βεράντα με θέα στη θάλασσα καθώς και Γ) ισόγεια αποθήκη περίπου 10τ.μ.. Το ακίνητο διαθέτει μεγάλη αυλή με δένδρα και λουλούδια, ασφαλτοστρωμένη πρόσβαση σε σύνδεση με ασφαλτοστρωμένη οδό και ασφαλτοστρωμένο χώρο parking δίπλα από τις ιδιοκτησίες. Διαθέτει αυτόνομη ηλεκτρολογική εγκατάσταση και εγκατάσταση ύδρευσης καθώς και ανενεργή γεώτρηση (μπορεί να ενεργοποιηθεί και να είναι χρήσιμη για το ακίνητο). Το ακίνητο είναι σχετικά πρόσφατα ανακαινισμένο, επιπλωμένο και μέχρι την πανδημία χρησιμοποιούνταν ως ενοικιαζόμενα δωμάτια, για μόνιμη και εποχική διαμονή, με μεγάλη επιτυχία. Η περιοχή άλλωστε, αποτελεί για δεκαετίες αγαπημένο προορισμό επισκεπτών, αλλά και αγαπημένη επενδυτική ευκαιρία για επιχειρηματίες και μεγάλες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού.
Στο περιβάλλοντα χώρο του ακινήτου, μπορεί να κατασκευαστούν πισίνα, γήπεδα κλπ, τα οποία θα αυξήσουν τις δυνατότητες αξιοποίησης του όχι μόνο κατά τη τουριστική περίοδο, αλλά όλο το χρόνο, λόγω της αυξημένης ζήτησης κατοικίας στην περιοχή από επαγγελματίες, φοιτητές και επισκέπτες.
Το ακίνητο απέχει περίπου 300μ. από τη θάλασσα και βρίσκεται στα 150μ. περίπου από την κεντρική οδό που υπάρχει στάση των ΜΜΜ, γεγονός που προσδίδει εγγύτητα αλλά και προστασία έναντι θορύβου και διαφόρων οχλήσεων στο ακίνητο. Βρίσκεται σε απόσταση περίπου 12χλμ. (15’) από την Πόλη της Κέρκυρας, 3,6χλμ. από το Νοσοκομείο (7’), περίπου 4χλμ. από την Μαρίνα Γουβιών και σε απόσταση περίπου 5’-10’ από πολύ γνωστές παραλίες όπως Δασιά, Ύψο, Κομμένο, Μπαρμπάτι κλπ.
Το ακίνητο εκπροσωπείται αποκλειστικά από το γραφείο μας. Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε στη διάθεσή σας.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
ΑΗ123 - 31/07/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
116 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Προσανατολισμός βορράς, ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 170.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1981
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή