Ξενοδοχείο προς Πώληση

Σάμος
  • € 1.800.000
  • 630
  • 3+
Περιγραφή
Πωλείται ξενοδοχείο 18 δωματίων στο Βαθύ της Σάμου, κατασκευης του 1989 (ολοκλήρωση 1993) σε πολύ καλή κατάσταση, μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το λιμάνι και την πλατεία. Έχει συνολικό εμβαδό 630τμ.

Το κτήριο διαθέτει εξωτερικούς χώρους στην είσοδο και στην πίσω πλευρά του, 2 ορόφους/4 ημιορόφους στους οποίους βρίσκονται 5+4 και 5+4 δωμάτια αντιστοίχως. Στο ισόγειο δίπλα από το σαλόνι βρίσκεται ο χώρος πρωϊνού/καφέ-bar. Επιπροσθέτως η ταράτσα (roof garden) έχει τη συνολικη της επιφάνεια μονωμένη και υπάρχουν οι υποδομές ώστε να αξιοποιηθεί ως bar.

Η μονάδα πωλείται πλήρως επιπλωμένη, με το συνολικό επαγγελματικό εξοπλισμό της που σημαίνει πως καθιστά δυνατή τη συνέχιση της λειτουργίας της από ενδεχόμενο αγοραστή.

Τα δωμάτια περιλαμβάνουν, ψυγειάκι, flat TV, free Wi-Fi, Air Condition, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια σε μπαλκόνια και παράθυρα, μπάνιο, τηλέφωνο, πιστολάκι

Το Βαθύ είναι κωμόπολη της Σάμου. Είναι χτισμένο στην πλαγιά του λόφου πάνω από την πόλη της Σάμου με την οποία ουσιαστικά αποτελεί ενιαίο πολεοδομικό συγκρότημα. Θεωρείται από τους παλαιότερους οικισμούς της Σάμου. Διατηρεί αναλλοίωτα στοιχεία της τοπικής παραδοσιακής αρχιτεκτονικής και έχει ανακηρυχθεί παραδοσιακός οικισμός. Στεγάζεται σε αυτό το αρχαιολογικό μουσείο και διατηρείται εκκλησιαστική συλλογή της βυζαντινής περιόδου. Το Βαθύ είναι σήμερα χαρακτηρισμένος τόπος ιδιαίτερου φυσικού κάλλους.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-3038743 - 05/10/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
630 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
6 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 1.800.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1989
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Ζ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή