Duplex Κοντά στο εστιατόριο "Τα κιόσκια", Κέντρο, Χορτιάτης

ΧορτιάτηςΚοντά στο εστιατόριο "Τα κιόσκια"
  • € 167.999
  • 4
  • 145
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Θεσσαλονίκη, Χορτιάτης: Πωλείται Μεζονέτα 145τ.μ. προσόψεως στον 1ο όροφο 3 επιπέδων με ατομική θέρμανση πετρελαίου. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 1 σαλονοκουζίνα, Κήπο, αποθήκη και 2 μπάνια. Είναι με ηλεκτρικές συσκευές, κατασκευασμένη το 2008 και διαθέτει θέα στο βουνό, σοφίτα, συνθετικά κουφώματα με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, ενεργειακή κλάση Δ, δάπεδα από πλακάκι, τζάκι, σίτες, καλωδιακή τηλεόραση. Είναι ιδανική για οικογένειες ή εργαζόμενους. Τιμή 167.999€ | Κωδικός Ακινήτου: #45911

Πωλείται μεζονέτα 3 επιπέδων των 145τ.μ. με ατομική θέρμανση πετρελαίου. Κατασκευασμένη το 2008 & διαθέτει θέα στο βουνό, συνθετικά κουφώματα με διπλά τζάμια, ενεργειακή κλάση Δ, δάπεδα από πλακάκι, καλωδιακή τηλεόραση. Υπάρχει δυνατότητα να γίνουν 2 ξεχωριστά σπίτια, καθώς το ισόγειο είναι αυτόνομο & έχει μπάνιο με μπανιέρα & πρώην εγκατάσταση για κουζίνα που μπορεί να φτιάξει όποιος αγοράσει το ακίνητο, 35 τμ αυλή με πλακάκι.
Η διαρρύθμιση έχει ως εξής:

- Ισόγειο: Ξεχωριστό ακίνητο με μπάνιο & προεγκατάσταση κουζίνας,
- 1ος: Σαλονοκουζίνα με 2 μπαλκονόπορτες & 2 μπαλκόνια. Οι ηλεκτρικές συσκευές θα παραμείνουν, ψυγειοκαταψύκτης inox καλός αντιμικροβιακός Siemens, εντοιχισμένη inox κουζίνα Neff, εντοιχισμένο inox πλυντήριο πιάτων μεγάλο Pitsos, εστίες πάνω στον πάγκο. Εάν θέλει κάποιος & την επίπλωση μπορεί να δοθεί με ειδική τιμή. Υπήρχε WC που γκρεμίστηκε για να τοποθετηθεί μεγάλη τραπεζαρία. Κουρτινόξυλα με αυτόματο κατέβασμα με κορδόνι. Τζάκι (όχι ενεργειακό),
-2ος: 2 υπνοδωμάτια στην παρούσα φάση παλαιότερα ήταν 3 υπνοδωμάτια & μπορούν να ξαναγίνουν 3, καθώς ενώθηκαν τα 2 & δημιουργήθηκε αποθηκούλα με θέση για πλυντήριο ρούχων. 2 μπαλκόνια. Σοφίτα που φαίνεται σαν βοηθητικός χώρος και μπορεί να μετατραπεί σε κατοικία, ανεβαίνουμε με ανοιγοκλειόμενη σκάλα.
Η υπόδειξη του ακινήτου δεν έχει χρέωση. Διαθέτουμε 47 φωτογραφίες. Τηλεφωνήστε μας για να σας στείλουμε στο mail σας το link της αγγελίας για να δείτε όλες τις φωτογραφίες. Τηλέφωνο: 6974528680. Κωδικός: 45911.

Ενδιαφέρεστε; Επικοινωνήστε άμεσα με τον Υπεύθυνο επικοινωνίας για τη συγκεκριμένη αγγελία: Χατζηαθανασίου Κώστα Τηλ 2316007921. κιν. 6974528680 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή ΑΦΜ. Αν δεν έχουμε σήμερα το ακίνητο που καλύπτει τις ανάγκες σας, καταχωρήστε ζήτηση με E-MAIL και άμεσα θα ενημερωθείτε μόλις το αναλάβουμε. Η Anyhome σε συνεργασία με μεγάλη τράπεζα σας δίνει την δυνατότητα έκδοσης στεγαστικού δανείου. Για πληροφορίες σχετικά με τα δικαιολογητικά καλέστε μας να κανονίσουμε ραντεβού.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
45911 - 17/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
145 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 167.999
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή