Duplex, άριστη κατάσταση, 137 τμ, Μόχλος, Σητεία

Σητεία
  • € 620.000
  • 4
  • 137
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Μόλις πάρετε τον πλακόστρωτο διάδρομο που οδηγεί στον εξωτερικό χώρο της Βίλας Άλκηστης, που περικλείεται από πέτρινους τοίχους, λουλούδια και δέντρα, αισθάνεστε ότι έχετε εισέλθει σε έναν οικείο, οικείο χώρο, όπου μπορείτε να απολαύσετε αξέχαστες στιγμές γαλήνης και χαλάρωσης. στις γοητευτικές γωνιές του ή απολαύστε τις στιγμές του σεβασμού και του ενθουσιασμού που προκαλεί η πανοραμική θέα στη θάλασσα και το βουνό από την ευρύχωρη, υπερυψωμένη βεράντα με το μεγάλο μαρμάρινο τραπέζι, όπου μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό, τα γεύματα ή τα ποτά σας, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την εκπληκτική θέα . Η μεγάλη πισίνα, μέσα στον κλειστό χώρο, θα σας δροσίσει εύκολα και μπορείτε να απολαύσετε τον ήλιο σε άνετες ξαπλώστρες.

Η βίλα έχει εσωτερικό χώρο 150μ2 που εκτείνεται σε δύο ορόφους που συνδέονται τόσο με εσωτερική όσο και με εξωτερική σκάλα. Διαθέτει 4 δίκλινα δωμάτια (2 στο ισόγειο και 2 στον επάνω όροφο) και έναν ενιαίο χώρο με τραπεζαρία (με χώρο μαγειρέματος) και σαλόνι (όπου ένας από τους καναπέδες μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κρεβάτι).

Ο επάνω όροφος (90μ2) της βίλας διαθέτει:

Ευρύχωρο καθιστικό με θέα στη θάλασσα και το όμορφο τοπίο. Το καθιστικό είναι χρωματισμένο σε απαλές αποχρώσεις και ο σχεδιασμός των επίπλων του είναι εμπνευσμένος από την κρητική παράδοση.
Η νότια πλευρά του καθιστικού ενιαίας διαρρύθμισης προορίζεται για την κουζίνα, με παρόμοιο χρώμα σε ανοιχτόχρωμες, χαρούμενες αποχρώσεις και πλήρως εξοπλισμένη, όπως περιγράφεται παρακάτω.
Δύο δίκλινα υπνοδωμάτια, το ένα με ιδιωτικό WC και ένα άλλο, μεγαλύτερο, με θέα στη θάλασσα και πρόσβαση στη βεράντα.
Κεντρικό μπάνιο, πλήρως εξοπλισμένο, με μπανιέρα τζακούζι και μαρμάρινες επιφάνειες.
Ευρύχωρη βεράντα με υπέροχη θέα στην ανοιχτή θάλασσα, τη μικρή καταπράσινη κοιλάδα του Μόχλου και τους γύρω λόφους και βουνά.
Μια εσωτερική σκάλα από το καθιστικό / κουζίνα με ενιαία διαρρύθμιση οδηγεί προς τα κάτω, στο κάτω επίπεδο (60μ2), η οποία διαθέτει 2 δίκλινα υπνοδωμάτια και ένα παρόμοια διακοσμημένο και πλήρως εξοπλισμένο μπάνιο της ίδιας ποιότητας και βαμμένο σε παρόμοιες αποχρώσεις.

Η βίλα είναι εντελώς αυτόνομη και ανεξάρτητη. Εξασφαλίζει πλήρη ιδιωτικότητα και διαθέτει ιδιωτικούς εξωτερικούς χώρους, βεράντες, αυλές και κήπο, τη δική του πισίνα και χώρο στάθμευσης.
Πώληση, Μεζονέτα, Μπάνια: 2, Εμβαδόν: 137 τ.μ., Δωμάτια: 4, Έτος κατασκευής: 1980, Εξοχική κατοικία, Τιμή: 620000, Κλιματισμός, Πισίνα, Θέα, Βεράντα, Επιπλωμένο, Τζάκι, Κήπος, Εσωτερική σκάλα, Ηλιακός θερμοσίφωνας, Αποθήκη, Θέση στάθμευσης, Όροφος: Ισόγειο, Κατάλληλο για Επαγγ. Χρήση, Επιτρέπονται κατοικίδια, Δορυφορική κεραία, Ανακαινισμένο, Διαμπερές, Φωτεινό, Κουζίνες: 1, Τύπος δαπέδων: Πλακάκι, Επιφάνεια oικοπέδου: 1000 τ.μ., Πρόσβαση για ΑΜΕΑ, Eπίπεδα: 2, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Πετρέλαιο, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Ενεργειακή κλάση: Β, Προσανατολισμός: Ανατολικομεσημβρινός, Ρεύμα: Μονοφασικό, Απόσταση απο θάλασσα: 1000, Μηνιαία κοινόχρηστα: 1
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
321314 - 17/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
137 m²
δωμάτια
4 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 620.000
κοινόχρηστα
€ 1/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή