Μονοκατοικία βίλα Πάροδος 3η Ακρωτηρίου, Κουνουπιδιανά 73100, Κουνουπιδιανά, Ακρωτήρι

ΑκρωτήριΠάροδος 3η Ακρωτηρίου, Κουνουπιδιανά 73100
  • € 670.000
  • 5+
  • 364
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Βίλλα μέσα σε μεγάλο κτήμα στα Κουνουπιδιανά.
Πωλείται πανέμορφη ανεξάρτητη βίλλα, ευάερη και ευήλια για αυτούς που επιζητούν να ζουν μέσα στην φύση και συγχρόνως πολύ κοντά στη πόλη των Χανίων. Εισερχόμενοι στην βίλλα δύο μεγάλα μαρμάρινα λιοντάρια -έργα τέχνης- διακοσμούν την είσοδο. Έχει συνολικό εμβαδόν 364τ.μ. από τα οποία τα 257τ.μ. καταλαμβάνουν οι κύριοι χώροι και τα 107τ.μ. είναι βοηθητικοί χώροι. Το οικόπεδο είναι 3941τ.μ., έχει μεγάλη πρόσοψη στο δρόμο και υψηλό τοιχίο περίφραξης. Είναι κατασκευής του 1988 η οποία ανακαινίστηκε το 2017. Κτισμένη σε μια ήσυχη περιοχή μόλις επτά χιλιόμετρα από το κέντρο των Χανίων, σε κοντινή απόσταση από τις γραφικές παραλίες Καλαθάς, Μαράθι, λουτράκι, Σταυρός, Τερσανάς και συγχρόνως δίπλα σε όλες τις ευκολίες, μόλις 7 λεπτά περπατώντας από τα Κουνουπιδιανά που διαθέτουν μεγάλο εμπορικό κέντρο.

Η κατοικία είναι κατασκευασμένη σε 2 επίπεδα, συν ένα όμορφο δώμα, που επικοινωνούν μεταξύ τους με εσωτερική σκάλα .

Διαμορφωμένη ως εξής :1) Στο ένα επίπεδο υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια με πρόσβαση σε μπαλκόνι, μεγάλο μπάνιο με μπανιέρα, 1 WC, κουζίνα, μεγάλη σαλοτραπεζαρία με πρόσβαση σε βεράντα που έχει πέργκολα με κεραμοσκεπή και ωραία θέα προς τα Λευκά Όρη τον Βόθωνα και τον Σταυρό. Επίσης ένα επί πλέον δωμάτιο για πρόχειρο καθιστικό ή για τρίτο υπνοδωμάτιο.
2) Από το επίπεδο αυτό μία εσωτερική σκάλα οδηγεί στο δώμα που χρησιμοποιείται για γραφείο, όπου περιμετρικά υπάρχουν παράθυρα με πλούσιο φωτισμό και πρόσβαση στην μεγάλη ταράτσα με υπέροχη θέα από τα Λευκά όρη μέχρι την θάλασσα και τα γύρω χωριουδάκια.
3) Μία σταθερή σκάλα οδηγεί στον κάτω χώρο (ο οποίος μπορεί να γίνει και ανεξάρτητος ξενώνας γιατί έχει δική του είσοδο). Αποτελείται από Χωλ ,ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο με ντουζιέρα , κουζίνα καθιστικό σε ενιαίο χώρο ( ο οποίος με μια μικρή επισκευή μπορεί να γίνει και πέμπτο υπνοδωμάτιο) Σε αυτό το επίπεδο από το χολ υπάρχει ξεχωριστό δωμάτιο- πλυσταριό με νεροχύτη - πλυντήριο-σιδερωτήριο, και ένα δωμάτιο γκαρνταρόμπα. Το μηχανοστάσιο για το καλοριφέρ, την δεξαμενή πετρελαίου και τα δύο ντεπόζιτα πόσιμου νερού με ειδικά φίλτρα ( σε περίπτωση διακοπής) βρίσκεται σε ξεχωριστό χώρο δίπλα στο σπίτι με είσοδο από την αυλή. Τα δωμάτια στο επίπεδο αυτό έχουν πρόσβαση στην μεγάλη σκεπαστή βεράντα που βλέπει σε ένα όμορφο φωτιζόμενο σιντριβάνι και στην πλακόστρωτη αυλή. Ένας υπέροχος χώρος για ώρες ξεκούρασης και ηρεμίας.

Η κατοικία διαθέτει καλοριφέρ με αυτονομία θέρμανσης σε κάθε όροφο, διπλά τζάμια, παντζούρια, σήτες, ηλιακό θερμοσίφωνα με 2 κρύσταλλα, τζάκι, θυροτηλεόραση, τηλεχειριζόμενη γκαραζόπορτα, νερό ΟΑΔΥΚ για πότισμα κήπου με φτηνό τιμολόγιο χρέωσης, αυτόματο πότισμα, επένδυση εσωτερικά με γυψοσανίδες, μάρμαρα στα μπαλκόνια, περιμετρικά της κατοικίας στην αυλή υπάρχει επίστρωση με πλάκες Καρύστου, δορυφορική κεραία τηλεόρασης, γραμμή τηλεφώνου, ιντερνέτ, μόνωση και επίστρωση μωσαϊκού στην ταράτσα , ξυλόφουρνο, ψησταριά, βρύσες σε πολλά σημεία του κήπου και ανοικτή εξωτερική κουζίνα με πέργκολα περίφραξη με μαντρότοιχο.

Εμβαδόν Συνολικό: 363.81 τ.μ.
Εμβαδόν οικοπέδου: 3941 τ.μ.
Τιμή :Ευρώ 670.000, συν έξοδα μεταβίβασης
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
AK 2155 - 16/11/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
364 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 670.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1988
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή