Μονοκατοικία βίλα, νέα, 190 τμ, Χώρα, Σκιάθος

Σκιάθος
  • € 950.000
  • 5
  • 190
  • 3+
Περιγραφή
Η βίλα βρίσκεται σε μια πλαγιά ενός λόφου και η εξαιρετική αρχιτεκτονική της προσφέρει μοναδική εμπειρία. Χτίστηκε το 2017 και είναι πλήρως εξοπλισμένο για να καλύψει τις ανάγκες όλων των ειδών. Μια ιδιωτική πισίνα υπερχείλισης και τεράστια παράθυρα προσανατολισμένα προς τα ανατολικά προσφέρουν μοναδική θέα στην ανατολή του ήλιου κάθε πρωί. Με 180 ° πανοραμική θέα στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου και τη θάλασσα, οι επισκέπτες θα αισθάνονται σχεδόν σαν να επιπλέουν σε ένα σύννεφο.

Η ιδιοκτησία φιλοξενεί μέχρι 8 άτομα, με 4 υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, ατομικό κλιματισμό σε κάθε δωμάτιο, υδρομασάζ και τζετ σε πισίνα, σαλόνι, σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, τουαλέτα επισκεπτών, πάρκινγκ και κήπο 1, 2 στρέμματα. Το καθιστικό διαθέτει τηλεόραση 43 ιντσών με δορυφορικά κανάλια σε όλη την Ευρώπη και η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη. Έχετε επίσης μια μηχανή καφέ espresso illy για κάψουλες iperespresso illy, φούρνο μικροκυμάτων, τοστιέρα, φούρνο, πλυντήριο πιάτων, ψυγείο. Η αρχιτεκτονική της βίλας βασίζεται στις κομψές γραμμές της χώρας. Προσφέρει μια άνετη και εκλεπτυσμένη διαμονή, διότι η απλότητα σε συνδυασμό με την καλή γεύση μπορούν να φτάσουν μακριά.

Η βίλα βρίσκεται σε μια πολύ ήσυχη γειτονιά. Κανείς δεν θα σας ενοχλεί και δεν θα διακόψει τις διακοπές σας και την απόλυτη χαλάρωση.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-304611 - 13/06/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
190 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 950.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2017
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή