Μονοκατοικία βίλα 300 τμ, Κέντρο, Μαρκόπουλο Ωρωπού

Μαρκόπουλο Ωρωπού
  • € 600.000
  • 4
  • 300
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Πωλείται πολυτελής βίλα στον Μαρκόπουλο Ωρωπού. Μόλις 10 λεπτά από την παραλία και 30 λεπτά από την Αθήνα, αυτή η καταπληκτική μερικώς επιπλωμένη βίλα συνδυάζει την πολυτέλεια και την άνεση με την ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα. Βρίσκεται σε οικόπεδο τριών στρεμμάτων και αποτελείται από τρία επίπεδα, ισογείου, 1ου ορόφου και υπογείου συνολικού εμβαδού 300 τ.μ. περίπου. Στο ισόγειο βρίσκεται ένας ενιαίος μεγάλος χώρος που φιλοξενεί το σαλόνι, το καθιστικό, την τραπεζαρία, την κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο.
Εσωτερική σκάλα μας ανεβάζει στον πάνω όροφο όπου φιλοξενούνται δύο άνετα en-suite υπνοδωμάτια με δικό τους ιδιωτικό μπάνιο και μεγάλη βεράντα με πανοραμική θέα στη θάλασσα και την Εύβοια. Όλα τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι εξαιρετικής ποιότητας. Εξωτερικά η βίλα είναι υπενδεδυμένη με την τεχνολογία θερμοπρόσοψης/θερμομόνωσης «κέλυφος» που προσφέρει εξαιρετική προστασία από το κρύο και τη ζέστη. Τα έπιπλα είναι εισαγωγής από γνωστούς οίκους κατασκευής επίπλων του εξωτερικού ενώ τα φωτιστικά είναι όλα χειροποίητα, φτιαγμένα στη Βενετία από φυσητό γυαλί. Ακόμη η κατοικία διαθέτει υπόγειο κελάρι 60 τ.μ., βοηθητικούς χώρους, άνετες θέσεις στάθμευσης, κεντρική θέρμανση πετρελαίου με αυτονομία σε κάθε επίπεδο, ηλιακό θερμοσίφωνα, σύγχρονο σύστημα συναγερμού με κλειστό κύκλωμα καταγραφής εντός και περιμετρικά εκτός της οικίας, δύο επενδυμένα με μάρμαρο τζάκια, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες σε όλα τα παράθυρα, πολλούς audio αυτοματισμούς, ενισχυμένη μόνωση, εντοιχισμένη κουζίνα εξοπλισμένη με σύγχρονες ηλεκτρικές συσκευές, μεγάλες βεράντες και μεγάλο επιμελημένο κήπο 2,5 στρεμμάτων με αυτόματο πότισμα, patio, χώρο με BBQ και ξυλόφουρνο, κρυφούς φωτισμούς και χώρο δίπλα στο patio για την κατασκευή μεγάλης πισίνας στο μέλλον.
Αν αναζητάτε μια όμορφη και άνετη κατοικία, να απολαμβάνεται το κοκτέιλ σας παρέα με ονειρικά ηλιοβασιλέματα με θέα τη θάλασσα, τότε αυτή η πολυτελής κατοικία είναι ιδανική επιλογή για εξοχική άλλα και για μόνιμη κατοικία.
Τιμή 600.000€. Μεσιτικό PROPERTYHUB. Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +30 6944 288 968.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-3059601 - 26/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
300 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 600.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2012
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή