Duplex Παπάγου, Κέντρο, Αρναία

ΑρναίαΠαπάγου
  • € 408/μήνα
  • 3
  • 80
  • 1
Περιγραφή
Το ”Dandy on The Hill | Αρναία ” είναι ένα διώροφο σαλέ στην Αρναία Χαλκιδικής με απαράμιλλη γοητεία. Η πέτρα και το ξύλο επικρατούν τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά και μια μοναδική, παραδοσιακή αρχιτεκτονική προσέγγιση δεσπόζει τόσο επιβλητικά όσο και ρομαντικά στον χώρο.
Στο ισόγειο υπάρχει ένα σαλόνι με τηλεόραση, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μεγάλος καναπές, η τραπεζαρία και το τζάκι. Στον επάνω όροφο υπάρχει μια κρεβατοκάμαρα με διπλό κρεβάτι, ένα δεύτερο σαλόνι με γωνιακό διπλό καναπέ-κρεβάτι (όπου μπορούν να κοιμηθούν δύο παιδιά), μια τουαλέτα με ντους και μικρό παραδοσιακό μπαλκόνι μοναδικής αρχιτεκτονικής. Η ζεστή διακόσμηση, ταιριάζει άψογα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του σπιτιού.

Άλλα θέματα προς σημείωση:

Ένας συνεργάτης μας θα σας υποδεχτεί, θα σας παραδώσει τα κλειδιά για το σπίτι και θα σας καθοδηγήσει όσον αφορά στις χρησιμότητες του σπιτιού. Μπορεί επίσης να σας προτείνει δραστηριότητες και μέρη που μπορείτε να επισκεφθείτε. Η παρουσία μας είναι διακριτική. Είμαστε όμως, στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, ώστε να συζητήσουμε οτιδήποτε προκύψει. Παρακαλούμε, κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, θα πρέπει να μας ενημερώσετε εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το τζάκι και πόσο συχνά, έτσι ώστε να σας προμηθεύσουμε με την αντίστοιχη ποσότητα ξύλων. Παρακαλούμε, εάν είναι δυνατόν, να μας ενημερώσετε εγκαίρως.

Τιμή σεζόν 3.000€
Τιμή για χρόνο: 4.900€
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Επιπλωμένο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-3065225 - 31/01/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Duplex
εμβαδό
80 m²
δωμάτια
3 (1 υπνοδωμάτιο, 2 άλλα), 1 μπάνιο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 408/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης