Τεσσάρι Δράπανο, Greece, Αργοστόλι, Κεφαλονιά

ΚεφαλονιάΔράπανο, Greece
  • € 999.000
  • 5
  • 200
  • 3+
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-948 - Κεφαλονιά Αργοστόλι Αργοστόλι ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένο διαμέρισμα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 200 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 5 μπάνια . Είναι κατασκευασμένο το 1994 και διαθέτει θέα σε θάλασσα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, κήπο, τζάκι, πισίνα, ηλεκτρικές συσκευές, BBQ, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά - Τιμή: 999.000 € (Κωδικός γραφείου ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ-ARGOSTOLI) Στις παρυφές του Αργοστολίου, στη γειτονιά Δράπανο, αυτό το υποβλητικό παραθαλάσσιο σπίτι απολαμβάνει εκπληκτική πανοραμική θέα στην πόλη και τη θάλασσα.

Το ακίνητο αποτελείται από μια μεγάλη κατοικία εμβαδού 200 τετραγωνικών μέτρων και έναν ξεχωριστό ξενώνα εμβαδού 35 τετραγωνικών μέτρων.
Το ακίνητο συμπληρώνει 130 τ.μ. ανεξάρτητη κατοικία που δημιουργήθηκε με φροντίδα και διαθέτει όλα τα ιστορικά στοιχεία και τις σύγχρονες πολυτελείς ανέσεις.
Η κύρια βίλα είναι διώροφη. Διαθέτει κουζίνα, μεγάλο χώρο τραπεζαρίας και καθιστικού που είναι ανοιχτός σε αυτό, ένα υπνοδωμάτιο με τζάκι και συνδεδεμένο μπάνιο, ένα άλλο μπάνιο και ένα βοηθητικό δωμάτιο στο ισόγειο. Ανεβαίνουμε στον πρώτο όροφο από την όμορφα βαμμένη ξύλινη σκάλα από το ισόγειο.
Στον πρώτο όροφο, υπάρχουν δύο επιπλέον υπνοδωμάτια με ξύλινο δάπεδο, το καθένα με ντουλάπα και δικό του μπάνιο, προσβάσιμα μέσω της θαυμάσιας ξύλινης σκάλας στο ισόγειο.
Η μονοκατοικία διαθέτει ενιαίο χώρο καθιστικού/τραπεζαρίας/κουζίνας, δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, δωμάτιο-ντουλάπα και μεγάλο κύριο μπάνιο.

Η έκταση των 3.000 τετραγωνικών μέτρων είναι κατάφυτη από δέντρα και λουλούδια της ελληνικής υπαίθρου. Το εξωτερικό είναι εξαιρετικά φυτεμένο, με πλακόστρωτες αυλές, μια τεράστια, υπέροχη πισίνα που φαίνεται νστη θάλασσα και μια παιδική πισίνα. Ολοκληρώνεται με έπιπλα εξωτερικού χώρου, μπάρμπεκιου και πηγάδι που τροφοδοτεί τις ανάγκες του κήπου.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-948 - 12/10/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
200 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 999.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1994
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή