Τριάρι δεύτερος όροφος, Δικηγορικά, Βούλα

Βούλα
  • € 900.000
  • 4
  • 149
  • 3
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Αυτό το πανέμορφο διαμέρισμα 2ου ορόφου, 149 τ.μ., βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, περιτριγυρισμένο από κατοικίες της ανώτερης κατηγορίας στη Βουλιαγμένη, στη Ριβιέρα της Αθήνας.Ένα ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι και σε άμεση σύνδεση με την, επίσης, τεράστια βεράντα, τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια, 3 μπάνια είναι το μόνο που χρειάζεται για να χαρακτηριστεί αυτό το διαμέρισμα ως ένα must-have για το χαρτοφυλάκιο ακινήτων σας. Διαθέτει κοινόχρηστο γκαράζ με 1 θέση στάθμευσης, τεράστια μπαλκόνια με θέα, αποθήκη και εξαιρετική τοποθεσία. Κατασκευής 1987. Επιπλέον χαρακτηριστικά : θέρμανση πετρελαίου, κλιματισμός, ξύλινα πατώματα στα υπνοδωμάτια και πλακάκια στις υπόλοιπες επιφάνειες, εντοιχισμένες ντουλάπες, μπαλκόνι, κουφώματα αλουμινίου, τέντες.
*Το Ενεργειακό Πιστοποιητικό βρίσκεται υπό διαδικασία έκδοσης.

Τοποθεσία: Η Βουλιαγμένη αποτελεί εδώ και πολλά χρονιά τον καλοκαιρινό προορισμό για τους κοσμοπολίτες Ευρωπαίους και την πιο πολυπόθητη τοποθεσία της Αθηναϊκής Ριβιέρας, με τις αμμώδεις παραλίες, τα παραθαλάσσια εστιατόρια, τους πευκόφυτους λόφους, τις πεζοπορικές και ποδηλατικές διαδρομές δίπλα στον παραλιακό δρόμο. Απέχει μόλις 20 χιλιόμετρα από την κέντρο της Αθήνα και 8 λεπτά με το αυτοκίνητο από την Γλυφάδα για ψώνια, καθώς και το μοναδικό γήπεδο γκολφ των 18 τρυπών της Γλυφάδας.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Βουλιαγμένη είναι μία από τα πιο περιζήτητες τοποθεσίες στην Ελλάδα για οικιστική επένδυση, με τις βραχώδεις ακτές της, τις αμμώδεις παραλίες και τα πολυτελή ξενοδοχεία όπως το μοναδικό ξενοδοχείο Four Seasons Astir. Η πανέμορφη λίμνη της Βουλιαγμένης και οι λευκές αμμώδης παραλίες το καθιστούν ιδανικό για δραστηριότητες όπως κολύμπι, ιστιοπλοΐα και θαλάσσια σκι. Εκεί βρίσκεται η αποκλειστική Astir μαρίνα με τα μοναδικά καφέ και εστιατόρια στην προκυμαία της. Είναι ιδανική για οικογένειες και για όσους αναζητούν μια ήσυχη, γαλήνια ζωή σε αρμονία με τη φύση.

Προσβασιμότητα: Η Βουλιαγμένη συνδέεται πολύ καλά με το κέντρο της πόλης και την παραλιακή ακτογραμμή με λεωφορεία και απέχει μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι του Πειραιά, προσφέροντας μια γρήγορη απόδραση στα νησιά. Το Καβούρι απέχει μόλις 25 λεπτά με το αυτοκίνητο από το διεθνές αεροδρόμιο.

Επενδυτική δυναμική: Η Βουλιαγμένη ήταν πάντα ελκυστικό για τους επενδυτές ακινήτων εξαιτίας της ανεκτίμητης φυσικής ομορφιάς του αλλά και μάλλον εξαιτίας της περιορισμένης προσφοράς που υπάρχει σε ακίνητα.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02PKMR - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
149 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 900.000
κοινόχρηστα
€ 40/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1987
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή