Μονοκατοικία βίλα 277 τμ, Χώρα, Μύκονος

Μύκονος
  • € 3.450.000
  • 277
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 17/01/2024
Περιγραφή
Διατίθεται προς πώληση στην Μύκονο, εξαιρετική βίλα που βρίσκεται πάνω από την παραλία Μεγάλη Άμμος και έχει βαθμολογηθεί από το Conde Nast Traveler ως μία από τις 20 καλύτερες βίλες στα ελληνικά νησιά και από τους The Sunday Times στις 50 καλύτερες βίλες της Ευρώπης. Αποτελεί επενδυτική ευκαιρία καθώς έχει πολύ υψηλά ετήσια έσοδα, λόγω της μοναδικότητας της . Η επιφάνεια της μονοκατοικίας είναι 277 τ.μ. & του οικοπέδου 2000 τ.μ., έχει κατασκευαστεί το 2001 έχει ανακαινιστεί πλήρως, αναπτύσσεται σε 3 επίπεδα, διαθέτει 6 Υ/Δ, 6 Μπάνια , 2 Κουζίνες, 4 Parking .
Αναλυτικά ανά επίπεδο αναπτύσσεται ως εξής : Επίπεδο πισίνας (ισόγειο): Σε αυτό το επίπεδο υπάρχει το υπαίθριο barbeque, η τραπεζαρία, πίσω από το χώρο του μπάρμπεκιου, μια οικογενειακή σουίτα αυτόνομη από την κύρια κατοικία , η οποία έχει τη δική της ιδιωτική είσοδο. Αυτή η γοητευτική μικρή σουίτα φιλοξενεί 4 άτομα και διαθέτει 1 μπάνιο. Στα δεξιά της οικογενειακής σουίτας βρίσκεται η πισίνα, που περιβάλλεται από μυκονιάτικο πέτρινο τείχος & τοπικά φυτά . Στο τέλος της πισίνας βρίσκεται ο ξενώνας, αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα και φιλοξενεί 2 έως 3 άτομα με μικρή κουζίνα & 1 μπάνιο. Στην κύρια κατοικία, υπάρχει ενιαία μοντέρνα πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τραπεζαρία, το σαλόνι με τζάκι και 2 υπνοδωμάτια που διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο και επίσης 1 επιπλέον μπάνιο για τους επισκέπτες . Σε αυτό το επίπεδο υπάρχει μεγάλη βεράντα με εξαιρετική πέργκολα & 1 δωμάτιο για μασάζ.
Στον τελευταίο όροφο υπάρχει το κύριο υπνοδωμάτιο, που καταλαμβάνει ολόκληρο τον όροφο & διαθέτει 1 μπάνιο, καθώς και μεγάλο μπαλκόνι με πανοραμική θέα.
Επιπλέον Χαρακτηριστικά του σπιτιού : Δάπεδα από πέτρα και μάρμαρο, πόρτα ασφαλείας, συναγερμός, αποθήκη, τζάκι, playroom , εσωτερική σκάλα, διπλά τζάμια, σίτες, βεράντες , κλιματισμό, γεννήτρια , υδροδοτείται από την πόλη και η αποχέτευση καλύπτεται από το δίκτυο του δήμου. Η βίλλα έχει βορειοδυτικό προσανατολισμό με ανεμπόδιστη θέα στην θάλασσα , στο ηλιοβασίλεμα, στην Χώρα καθώς και στο λιμάνι της Μυκόνου .
Βρίσκεται σε απόσταση περιπάτου από την παραλία Μεγάλη Άμμος ~ 300μ, 3.000μ απόσταση από το αεροδρόμιο & 3.000μ από την χώρα .
Τιμή Πώλησης : 3.450.000€
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
1409430
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
277 m²
Έξοδα
τιμή
€ 3.450.000
Ενεργειακή απόδοση
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή