Εμπορικός χώρος προς Ενοικίαση

Λαμία
  • € 350/μήνα
  • 36
  • 1
Τελευταία ενημέρωση: 06/02/2024
Περιγραφή
ΛΑΜΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ κεντρικό βιβλιοπωλείο 36τμ εν λειτουργία αλλά και ως χώρος για οποιαδήποτε άλλη εμπορική δραστηριότητα. Είναι διαμπερές και αποτελείται από δυο χώρους στο ισόγειο, πατάρι και WC. Η Θέρμανση –ψύξη γίνεται με κλιματιστικό. Η πρόσοψή του είναι όλη από τζαμαρία. Υπάρχει μεγάλο πεζοδρόμιο μπροστά και στάση λεωφορείων και βρίσκεται σε έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους της πόλης σε απόσταση 5 λεπτών από την πλατεία Πάρκου, σε σημείο μεγάλης προβολής καθώς υπάρχουν εκεί σχολείο, τράπεζα, ταχυδρομείο, το πολυκατάστημα Πολιτικός, τα δικαστήρια Λαμίας και διάφορα άλλα καταστήματα πώλησης προϊόντων και παροχής υπηρεσιών. Επίσης μπορεί να μισθωθεί από τον Δήμο μια θέση στάθμευσης μπροστά από το κατάστημα.
Ο χώρος μπορεί να μισθωθεί ως έχει και να συνεχιστεί η λειτουργία του ως βιβλιοπωλείο από ένα νέο επιχειρηματία με όρεξη και αγάπη για το αντικείμενο, μετά από συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη και αγοράς του εμπορεύματος. Ή να μισθωθεί ως κενό κατάστημα για μια νέα επιχείρηση. Θα μπορούσε να λειτουργήσει ως κομμωτήριο, μανάβικο, ζαχαροπλαστείο, all day mini market, καφέ, κατάστημα για φωτοτυπίες αλλά ίσως και ως εναλλακτικό ή θεματικό βιβλιοπωλείο, βιβλιοπωλείο-παλαιοπωλείο.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Κωδικός Ακινήτου: 17478
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
17478
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Εμπορικός χώρος
εμβαδό
36 m²
δωμάτια
1 μπάνιο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 350/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1975
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Ζ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή