Duplex 296 τμ, Κολωνάκι, Κολωνάκι - Λυκαβηττός

Κολωνάκι - Λυκαβηττός
  • € 1.200.000
  • 5+
  • 296
  • Όχι
Περιγραφή
Επενδυτικό ακίνητο σε πολύ ήσυχη και όμορφη περιοχή του Κολωνακίου, μόλις 100 μέτρα από το σταθμό του μετρό "Ευαγγελισμός" και 200 μέτρα από το σταθμό του μετρό "Μέγαρο Μουσικής".
Πρόκειται για μεζονέτα τριών επιπέδων συνολικού εμβαδού 296 τ.μ.
Το ισόγειο των 120 τ.μ. αποτελείται από κουζίνα, μεγάλο χώρο γραφείου και W.C. Η σοφίτα, με εμβαδόν 52 τ.μ., αποτελείται από ένα προσωπικό γραφείο με δικό του μπάνιο ενώ στο υπόγειο των 124 τ.μ. υπάρχει μια πολύ άνετη αίθουσα συνεδριάσεων, μπάνιο, κουζίνα και ένας όμορφα διαμορφωμένος εξωτερικός χώρος.
Το ακίνητο διαθέτει κεντρικό κλιματισμό, εγκατάσταση για κάμερες και σύστημα συναγερμού ενώ στην τιμή που προτείνεται, αποδίδει 5% ετησίως λόγω της μίσθωσης από μεγάλη τουριστική εταιρεία του εξωτερικού. Τα χαρακτηριστικά αυτά το καθιστούν μια χρυσή ευκαιρία για μια μελλοντική μεζονέτα αλλά και μια φανταστική επιλογή για άμεσο εισόδημα σε ενα καταπληκτικό σημείο στο Κολωνάκι. Σκεφτείτε επίσης την πιθανότητα να το συγχωνέυσετε με το ακίνητο προς πώληση που υπάρχει στο site της EV και φέρει τον κωδικό W-02PH4Y.

*''Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση''

Τοποθεσία: Το Κολωνάκι είναι μια προνομιακή συνοικία, γεμάτη από τη γοητεία του παλιού καιρού, με κοσμοπολίτικη λάμψη, ακριβώς στο κέντρο της πόλης, σε απόσταση αναπνοής από την πλατεία Συντάγματος και τις ιστορικές συνοικίες της Πλάκας και της Ακρόπολης.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Το Κολωνάκι θεωρείται ένα εμπορικό αλλά και καλλιτεχνικό κέντρο με πολλά καφέ, εστιατόρια, μπουτίκ επώνυμων, σχεδιαστών, θέατρα και βιβλιοπωλεία. Είναι η περιοχή που πρέπει να επισκεφθείς για να κάνεις τα ψώνια σου σε κάποια από τα μοντέρνα ή τα διάσημα καταστήματα. Μπορεί να χαρακτηριστεί ως το μεγάλο «Μουσείο της Αθήνας», καθώς το Βυζαντινό Μουσείο, το Μουσείο Μπενάκη, το Κυκλαδικό και το Μουσείο Γουλανδρή που άνοιξε πρόσφατα, βρίσκονται σε ακτίνα 1 χλμ. Αφετηρία για τους Αθηναίους λογοτέχνες και τους νομοθέτες, το Κολωνάκι είναι εδώ και πολλά χρόνια ένας πολυπόθητος προορισμός για ακίνητα.
Προσβασιμότητα: Εξαιρετικά καλή σύνδεση με το μετρό, το τραμ, τα λεωφορεία προς την υπόλοιπη Αθήνα. Το αεροδρόμιο απέχει από 50 λεπτά έως 1 ώρα με το γρήγορο τρένο και τα λεωφορεία.
Επενδυτική δυναμική: Το Κολωνάκι βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας, και είναι μια περιοχή που πάντα προσελκύει μεγάλο αγοραστικό ενδιαφέρον με εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02PH4R - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
296 m²
δωμάτια
5+ (8 υπνοδωμάτια, 1 άλλο)
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.200.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1972
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή