Μονοκατοικία βίλα 537 τμ, Λαθουρίζα, Βάρη - Βάρκιζα

Βάρη - Βάρκιζα
  • € 2.500.000
  • 4
  • 537
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Ένα εξαιρετικό και επιβλητικό ακίνητο, χτισμένο το 2011, που ξεχωρίζει τόσο για την εκλεπτυσμένη αισθητική του όσο και για τα ποιοτικά δομικά υλικά. Πρόκειται για μια πολυτελή, γεμάτη φυσικό φως κατοικία που μπορεί εύκολα να φιλοξενήσει μια οικογένεια τεσσάρων τουλάχιστον ατόμων. Στο ισόγειο υπάρχει το σαλόνι με την τραπεζαρία, η ξεχωριστή κουζίνα και ένα W.C. Στον πρώτο όροφο υπάρχουν 3 κύρια υπνοδωμάτια ενώ στον δεύτερο όροφο υπάρχει μια μεγάλη σοφίτα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γραφείο, γυμναστήριο ή και ως playroom. Υπάρχει επίσης ένα επιπλέον δωμάτιο και ένα μπάνιο. Στο υπόγειο υπάρχουν οι αποθήκες, ένα μεγάλο playroom, ένα μπάνιο και η εσωτερική πισίνα. Εξωτερικά, ο κήπος προσφέρεται για στιγμές χαλάρωσης σε συνδυασμό με την εξωτερική πισίνα. Υπάρχει, επίσης, ένα υπόγειο γκαράζ με 2 θέσεις στάθμευσης. Επιπλέον χαρακτηριστικά : τζάκι, εσωτερική μαρμάρινη σκάλα, ασανσέρ, σύστημα συναγερμού, πόρτα ασφαλείας, παράθυρα αλουμινίου με διπλά τζάμια, κήπος 500τ.μ.
*Το Ενεργειακό Πιστοποιητικό είναι υπό διαδικασία έκδοσης.

Τοποθεσία: Η Βάρκιζα είναι ένα ανερχόμενο προάστιο στο νότιο τμήμα της Αθήνας, που βρίσκεται μόλις 22 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Βάρκιζα είναι ένας αναβαθμισμένος προορισμός για καλοκαιρινές διακοπές και φιλοξενεί οργανωμένες παραλίες, beach bars, εστιατόρια, ταβέρνες και συλλόγους θαλάσσιων σπορ. Βέβαια, εξακολουθεί να διατηρεί την αίσθηση της γειτονιάς της και είναι ιδανικό μέρος για να μεγαλώσεις με ποιότητα την οικογένεια σου. Η Βάρκιζα διαθέτει έντονο εμπορικό κέντρο με πολλά σούπερ μάρκετ, τράπεζες και αλλά και πολλά μπουτίκ καταστήματα. Προσφέρει επίσης ζωντανή νυχτερινή ζωή με μερικά από τα πιο γνωστά καλοκαιρινά κλαμπ.

Προσβασιμότητα: Σύνδεση με λεωφορείο προς το κέντρο της πόλης και προς το εμπορικό προάστιο της Γλυφάδας, ενώ μέσω του πλησιέστερου οδικού κόμβου απέχει μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών.

Επενδυτική δυναμική: Όπως και οι περισσότερες περιοχές της Αθηναϊκής Ριβιέρας, οι τιμές των ακινήτων εδώ θα προσφέρουν πάντα καλή απόδοση της επένδυσης..
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02OYZ2 - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
537 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 2.500.000
κοινόχρηστα
€ 40/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2011
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή