Μονοκατοικία βίλα Αρχαίας Βολίνης, 12, Αραχωβίτικα, Ρίο

ΡίοΑρχαίας Βολίνης, 12
  • € 1.111
  • 225
  • Ναι
Περιγραφή
GOLD VISA - Πωλείται πολυτελή και σύγχρονη κατοικία στην περιοχή Αραχωβιτίκων του Δήμου Πάτρας, στα 80 μέτρα από την θάλασσα, μονοκατοικία ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής συνολικού εμβαδού 225τμ , σε 360τμ οικόπεδο.
Αποτελείται από:
α) Ισόγειο 75τμ με δύο ανεξάρτητες εισόδους με wc, play room, σαλόνι τραπεζαρία, τζάκι και κουζίνα, το οποίο έχει πρόσβαση από δύο δρόμους, με άμεση πρόσβαση στον κήπο και σε υπόστεγο γκαράζ, αλλά και στην πίσω πρόσοψη με 3 υπαίθριες θέσεις στάθμευσης. β) Πρώτο όροφο 75τμ το οποίο αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία και γραφείο σε διαφορετικό επίπεδο, με δύο μεγάλες βεράντες με θέα σε θάλασσα και βουνό αντίστοιχα. γ) Δεύτερος όροφος με τρία υπνοδωμάτια, βεστιάριο και μπάνιο.
Κάθε επίπεδο έχει αυτονομία θέρμανσης και ρεύματος όπου θα μπορούσαν να γίνουν δύο ή και τρεις ανεξάρτητες κατοικίες . Η κατοικία διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με λέβητες υγραερίου και δεξαμενή, A/C, αλουμινένια κουφώματα με διπλά τζάμια, σίτες, συναγερμό, βεράντες, απεριόριστη θέα σε βουνό και θάλασσα και ένα πλήρως διαμορφωμένο περιβάλλοντα χώρο με γκαζόν και καλλωπιστικά φυτά. Επίσης υπάρχει εσωτερικό ασανσέρ χωρητικότητας δύο ατόμων και εσωτερική σκάλα επενδυμένη με ξύλο.
Το ακίνητο θα μπορούσε να αξιοποιηθεί και ως επενδυτικό για ενοικίαση μέσω πλατφόρμων bnb, καθώς η περιοχή των Αραχωβιτίκων έχει μεγάλη τουριστική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια.
Τιμή πώλησης 410.000€. Τηλέφωνο επικοινωνίας +**/******
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-3098395 - 07/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
225 m²
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 1.111
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία υγραέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης