Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Λουτράκι-Περαχώρα
  • € 600.000
  • 5+
  • 400
  • 3+
Τελευταία ενημέρωση: 18/04/2024
Περιγραφή
Πωλείται εξοχική τριώροφοη οικοδομή για 12 μήνες του χρόνου χρήση, με 6 αυτόνομα διαμερίσματα με πλήρη μοντέρνο εξοπλισμό, σε οικόπεδο 2 στρεμμάτων στην πίσω πλαγιά του όρους Γεράνια Λουτρακίου σε ύψος 600 Μ στον οικισμό Πίσια του δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων. Βρίσκεται μέσα σε καταπράσινο γραφικό τοπίο πεύκων και ελαιώνων με θέα τον Κορινθιακό κόλπο και υπέροχο ηλιοβασίλεμα. Η οικοδομή έχει απόσταση με ΙΧ από τίς παραλίες Λουτρακίου, λίμνη Βουλιαγμένης και Σχίνου 20 λεπτά, από Προαστιακό, 25 λ και από Αθήνα 60 λ.
Το ισόγειο της τριώροφης οικοδομής περιλαμβάνει 2 διαμερίσματα έκαστον 30 τμ και 1 διαμέρισμα 70 τμ. Ο πρώτος όροφος έχει 1 διαμέρισμα 25 τμ και 1 διαμέρισμα 65 τμ. Ο δεύτερος όροφος αποτελεί μιαν σοφίτα σουίτα 90 τμ. Το οικόπεδο περιέχει έναν ξενώνα 30 τμ, μια πισίνα 32 τμ με τζακουζι, φωτισμό και θερμενομενη, διπλανό χώρο για δύο ντουζ και πλακόστρωτος χώρος για ξαπλώστρες. Επίσης δίπλα στην πισίνα υπάρχει αναψυκτήριο - μπάρ 27 τμ με μπάνιο. Οι κατοικήσιμοι χώροι εξυπηρετούνται με αιρ- κοντισιον, καλοριφέρ, θερμοσίφωνες και ηλιακούς τριπλής ενέργειας. Στο οικόπεδο υπάρχει ένας εξωτερικός παραδοσιακός φούρνος. Επίσης κλειστό γκαράζ για 2 ΙΧ και πάρκινγκ χώρος για 4 ΙΧ. Υπάρχει ξεκούραστος φωτισμός σε εξωτερικούς χώρους και διαβάσεις και έναν υψωμένο χώρο μέσα σε πευκοδεντρα για πικνικ. Το οικόπεδο περιέχει επίσης 9 ελιές, 6 αμυγδαλές, 3 καρυδιές, 3 ροδιές, 1 αχλαδιά, 1 κυδώνια, 2 συκιές, 1 μουριά και μ1 κληματαριά.
Τα Πίσια είναι πολύ γνωστά για το υπέροχο κλίμα και την ποιότητα του νερού. Υπάρχουν δύο πολύ δημοφιλές παραδοσιακές ταβέρνες, η μία στην πλατεία του χωριού και η άλλη 180 μ έξω από το χωριό μέσα σε πλατάνια και τρεχούμενα νερά. Επίσης υπάρχει δίπλα στην πλατεία ένα καφέ και ναιτ μπάρ με ζωντανή μουσική που παίζουν ντόπιοι και επισκεπτόμενοι πολύ γνωστή μουσικοί.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
EK-3100495
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
400 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Συναγερμός
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 600.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1981
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή