Μονοκατοικία βίλα Κυνοπιάστες, Αχίλλειο, Κέρκυρα

ΚέρκυραΚυνοπιάστες
  • € 795.000
  • 5+
  • 400
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1272 - Κεντρική Κέρκυρα Κυνοπιάστες Παϊπόδενα Κυνοπιαστών ΠΩΛΕΙΤΑΙ βίλα συνολικής επιφάνειας 400 τ.μ. 2 επιπέδων . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, 2 κουζίνες, 3 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 1990 με ενεργειακή κλάση Γ και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη 150 τ.μ., κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, BBQ, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 3000 μέτρα απόσταση από πόλη 6000 μέτρα απόσταση από χωριό 500 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 8000 μέτρα - Τιμή: 795.000 € (Κωδικός γραφείου Τ-361) Πωλείται βίλα στην περιοχή Κυνοπιάστες, στον Δήμο Αχιλλείων, κεντρικά της Κέρκυρας. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, σαλόνι με τζάκι, κουζίνα, και χώρο καθιστικού με μπαρ.
Αναλυτική περιγραφή:
Το κτήμα βρίσκεται από την πόλη της Κέρκυρας 6χλμ στην περιοχή του Δήμου Αχίλλειου και ανήκει στο χωριό Κυνοπιάστες. Από το χωριό απέχει 500μ. Η θάλασσα από το σπίτι απέχει 3 χιλιόμετρα και από το ανάκτορο της Ελισάβετ της Αυστρίας - Σίσσι το Αχίλλειο 3χλμ. Επιφάνεια κτήματος περίπου 10 στρέμματα.
Η κατασκευή εξωτερικά και εσωτερικά είναι από αμυγδαλωτή πέτρα Κέρκυρας και συμπαγή παλαιά τούβλα Κέρκυρας (μέσα και έξω). Τα δάπεδα είναι από ξύλο κυπαρίσσι. Οι πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού είναι από ξύλο Όρεγκον. Δεν υπάρχει πρόβλημα συντήρησης ούτε μέσα ούτε έξω . οι τοίχοι έχουν πάχος 50 εκατοστών. Η τραπεζαρία, το σαλόνι και το καθιστικό τζακιού είναι σε τρία επίπεδα.
Διαθέτει δρόμο 120μ με πλάτος 3,8 μ. στρωμένο με τσιμέντο και βότσαλα θαλάσσης ενώ στα πλάγια βρίσκονται τοιχία ύψους 70 εκατοστών.
Υπάρχει επίσης κιόσκι επιφάνειας 20τμ με μεγάλο μαρμάρινο τραπέζι και μπάρμπεκιου. Η πισίνα διαθέτει καθιστικά γύρω γύρω, ντους και εξωτερικό σπιτάκι για το μηχανοστάσιο της πισίνας και wc.
Υπάρχει δεξαμενή νερού 30 κυβικών με ισχυρό μπετόν, η οποία βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο του κτήματος με φυσική ροή νερού και βρύσες σε όλα τα σημεία στο κτήμα.
Το θέατρο είναι χωρητικότητας 70 ατόμων και διαθέτει προπύλαια, χώρο σκηνής και κολώνες και αυτό όπως και όλα τα κτίσματα του ακινήτου είναι από πολύ παλαιά στέρεα υλικά.
Το ακίνητο έχει καλοριφέρ με καυστήρα, τζακι το οποίο είναι συνδεμένο με όλα τα σώματα, ηλιακό θερμοσίφωνα, ηλεκτρική εγκατάσταση για θερμοσυσσωρευτές.
Ημιυπόγειο: Καλυπτική επιφάνεια 200τμ. Διαθέτει κουζίνα με πολλά ράφια αποθήκευση τροφίμων- προμηθειών. Γκαρσονιέρα με τρία κρεβάτια, ένα μπάνιο, μια μεγάλη οικογενειακή ταβέρνα, αποθήκη και κάβα κρασιών.
Βοηθητικοί χώροι: Αποθήκη 150τμ τ. με γεώτρηση νερού 40μ βάθος με άντληση νερού 10 κυβικά την ώρα. Βαρέλια κλασικά ξύλινα και πατητήρι στριφτήρι για σταφύλια, καυστήρας καλοριφέρ, εργαστήριο εργαλείων, γεωργικά μηχανήματα, γκαράζ.
Σοφίτα: Ωφέλιμη επιφάνεια 80τμ και εξωτερική σκάλα καλυμμένη.
Περιγραφή κτήματος: στο κτήμα μέσα υπάρχουν: 15 φτελιές δέντρα άνω των 100 ετών, 30 κυπαρίσσια 70-150 ετών, 10 ελιές 200-500 ετών, κλήματα, βερικοκιές, μηλιές, μουσμουλιές, μανταρινιές, κερασιές, μουριές, λοτοί, ροδακινιές, πεύκα και πολλά άλλα εξωτικά λουλούδια. Μέσα στο κτήμα υπάρχει φούρνος και 3 σιντριβάνια.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1272 - 17/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
400 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 795.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1990
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή