Ξενοδοχείο προς Ενοικίαση

Πάτρα
  • € 5.000/μήνα
  • 750
  • 3+
Τελευταία ενημέρωση: 01/04/2024
Περιγραφή
*** σε νέα μειωμένη τιμή ***

Κωδ: 9292- Πάτρα - Κέντρο, Ενοικιάζεται Ξενοδοχείο σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης. Ένα πολυτελές Ξενοδοχείο 3** αστέρων 750τμ, A/C, ηλιακός. δίνεται και πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με ότι ακριβώς υπάρχει στις φωτογραφίες και το βίντεο. Διαθέτει μονόκλινα, δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια. Απεριόριστη θέα.

Αποτελείται από :
Αριθμός Δωμάτιων: 25
Αριθμός Κλινών: περίπου 70
Εμβαδόν Δωματίων (τμ): περίπου 20-25τμ / δωμάτιο με ιδιωτικό λουτρό στο κάθε ένα.
Επίσης διαθέτει: κουζίνα, σαλόνι ,αίθουσα πρωινού, bar και ρεσεψιον.

Αποστάσεις με τα πόδια : 300μ από πλατεία Γεωργίου Α' ( κέντρο Πάτρας) , 1200μ από πλατεία Υψηλών Αλωνίων, 300μ από πλατεία Όλγας, 400μ από ΚΤΕΛ Νομού Αχαΐας, 1100μ από ΚΤΕΛ Αιτωλοκαρνανίας, 150μ από ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας, 7χλμ από Πανεπιστήμιο Πατρών ( Ρίο ), 4χλμ από ΤΕΙ Πατρών, 100μ από ΑΤΜ/Τράπεζα, 2χλμ από Κ.Ε.Τ.Χ. Στρατόπεδο Πάτρας, 2χλμ από Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας, 8χλμ από Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών ( Ρίο), 100μ από στάση προαστιακού .

Η προνομιακή θέση του ξενοδοχείου κοντά στο κέντρο της Πάτρας, και η εξαιρετικά εύκολη πρόσβαση από και προς τα ΚΤΕΛ, το καθιστά πρώτο στην προτίμηση των επισκεπτών.
Επιπρόσθετα, οι φιλοξενούμενοι έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν αρκετές περιοχές της πόλης αλλά και να θαυμάσουν πολλά αξιοθέατα χωρίς να χρειάζονται κάποιο μεταφορικό μέσο. Στην Πάτρα ο απαιτητικός επισκέπτης θα βρει όλων των ειδών τα Εστιατόρια, Ταβέρνες, Κεφετέριες και Μπαρ για μια ποιοτική και αξέχαστη διασκέδαση. Η τουριστική μονάδα βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο όπου ο επισκέπτης θα βρει τα πάντα σε απόσταση βολής, φθηνά και οικονομικά. Στην κεντρική πλατεία θα βρείτε ταβέρνες και καφετέριες, εστιατόρια και μεζεδοπωλεία, πιτσαρίες και μπαρ κλπ. Επίσης, ο επισκέπτης θα βρει μεγάλα σούπερ μάρκετ, Τράπεζες, εμπορικά καταστήματα, φαρμακεία, ταχυδρομείο, γιατρούς, μέσα μεταφοράς κλπ.

Η πινέζα στον χάρτη έχει τοποθετηθεί κατά προσέγγιση για ευνόητους λόγους. Η διεύθυνση του ακινήτου υπάρχει πιθανότητα να αποκλίνει από την πραγματική. Οι ακριβείς πληροφορίες της τοποθεσίας παρέχονται κατόπιν επιβεβαίωσης της συνάντησης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 6943931222 ή επισκεφθείτε το site μας www.masteragency.gr χρησιμοποιώντας τον κωδικό 9292.

Τιμή: 5.000€
ΚΩΔΙΚΟΣ: 9292

► WEBSITE: www.masteragency.gr

*Για τα εμβαδά και το έτος κατασκευής δεν έχει γίνει έλεγχος από το γραφείο μας, αναγράφονται με βάσει του ότι δηλώνει ο ιδιοκτήτης σε εμάς.
**Προσοχή! Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Με επαγγελματισμό , ταχύτητα και αξιοπιστία , εξασφαλίζουμε υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των επιθυμιών σας στον χώρο της ενοικίασης, της αγοράς , της πώλησης και της γενικής διαχείρισης των ακίνητων.
Εγγύηση για τους πελάτες μας είναι η πολυετή πείρα μας στον χώρο, καθώς και η οργανωμένη και ολοκληρωμένη δουλειά που προσφέρει το γραφείο μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.
Ακολουθήστε μας σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και βρείτε εύκολα και γρήγορα το ακίνητο που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : www.masteragency.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΤΕ ΜΑΖΊ ΜΑΣ :
► WEBSITE : www.masteragency.gr
► E-MAIL : info@masteragency.gr
► ΚΙΝΗΤΟ : 6943 93 1222
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
9292
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
750 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
6 όροφοι
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 5.000/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1985
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή