Duplex Αρωγή 69100, Αρωγή, Αίγειρος

ΑίγειροςΑρωγή 69100
  • € 150.000
  • 3
  • 100
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΡΙΟΡΟΦΗ ΝΕΟΔΜΗΤΗ ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΠΛΗΡΩΣ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΑΡΩΓΗΣ. Η ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΕΜΒΑΔΟΝ 100 ΤΜ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΤΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 15Ο ΤΜ. ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΡΕΙΣ ΟΡΟΦΟΥΣ ΜΕ ΗΜΙΥΠΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΡΙΩΝ ΛΕΠΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.

Η ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΗΜΙΥΠΟΓΕΙΟ ΜΕ ΕΝΑ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΟ, ΙΣΟΓΕΙΟ ΜΕ ΣΑΛΟΝΙ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΟΡΟΦΟ ΜΕ ΕΝΑ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ, ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΗΜΙΥΠΑΙΘΡΙΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΩΜΑΤΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΗ ΜΕ ΤΡΙΘΕΣΙΟ ΚΑΝΑΠΕ, ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ, ΔΙΠΛΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΣΤΡΩΜΑ, ΜΠΟΥΝΤΟΥΑΡ, ΚΟΜΟΔΙΝΟ, ΤΡΙΦΥΛΛΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ (ΦΟΥΡΝΟ, ΜΕΓΑΛΟ ΨΥΓΕΙΟ, ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ, ΕΝΑ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΟ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ).

Η ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΔΥΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΤΖΑΚΙ. ΕΙΝΑΙ ΧΤΙΣΜΕΝΗ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ. ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΗΠΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΙΣΙΝΑΣ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.

Το κτηματομεσιτικό ΤΖΕΛΕΠΗ δραστηριοποιείται επιχειρηματικά 25 χρόνια στον κλάδο της κτηματαγοράς και του REAL ESTATE με πολυετή εμπειρία, κατάρτιση, αξιοποίηση σύγχρονων τεχνολογιών και άμεση εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο.

Το γραφείο μας είναι επί της οδού Ορφέως 43 στον 1ο όροφο στο κέντρο της Κομοτηνής και αναλαμβάνει μισθώσεις-αγοραπωλησίες ακινήτων, οικοπέδων, αγροτεμαχίων και αντιπαροχές εντός της πόλης και στην ευρύτερη περιοχή του νομού Ροδόπης.

Απευθυνθείτε σε μας οποιαδήποτε στιγμή. Είμαστε στη διάθεσή σας. Μη διστάσετε να μας επισκεφθείτε δια ζώσης για να βρούμε τον καλύτερο χώρο για εσάς χωρίς χάσιμο χρόνου. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 25310 21097 / 6937391105. Email: tzelepimesitiko@gmail.com
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-3107933 - 13/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
100 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 150.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή