Τριάρι Ανάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία, Νέα Παραλία, Ανάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία

Ανάληψη - Μπότσαρη - Νέα ΠαραλίαΑνάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία
  • € 325.000
  • 4
  • 144
  • 2
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Σε μια από τις ομορφότερες περιοχές της πόλης, στη Νέα Παραλία, μόλις δύο λεπτά από τη θάλασσα, πωλείται εξαιρετικά άνετο και ριζικά ανακαινισμένο, διαμπερές διαμέρισμα 3ου ορόφου με ανελκυστήρα, συνολικού εμβαδού 144 τ.μ. με πλάγια θέα θάλασσα! Βρίσκεται σε μια προσεγμένη οικοδομή με πολύ ωραία είσοδο! Είναι ριζικά ανακαινισμένο, αφού έχει νέα υδραυλική και ηλεκτρολογική εγκατάσταση, ολοκαίνουρια εγκατάσταση θέρμανσης αυτόνομου φυσικού αερίου με νέα σώματα και καυστήρα, καινούρια συνθετικά εξωτερικά κουφώματα, καινούρια εσωτερικά κουφώματα, νέα εντοιχισμένη ντουλάπα, γυαλισμένα δάπεδα κ.α. Το ακίνητο έχει πολλές δυνατότητες αλλαγών στη διαρρύθμιση του, κάτι που βοηθά τον νέο του ιδιοκτήτη να το προσαρμόσει σύμφωνα με το δικό του γούστο και τις δικές του ανάγκες, για αυτό και παραδίδεται με αποξηλομένα μπάνια και κουζίνα. Υπάρχει δυνατότητα δημιουργίας μιας ιδιαίτερα ευρύχωρης σαλοκουζίνας-τραπεζαρίας ή ανεξάρτητης κουζίνας σε τρία διαφορετικά μέρη του σπιτιού, δυνατότητα 4ου δωματίου (ή γραφείου)  ή ενός masterbedroom με δικό του μπάνιο κ.α. 
Στην παρούσα μορφή το διαμέρισμά ¨μας¨ αποτελείται από έναν ιδιαίτερα άνετο χώρο υποδοχής οπού υπάρχει χώρος για μια μεγάλη ντουλάπα εισόδου, ένα εξαιρετικά άνετο σαλόνι, μεγάλο χώρο τραπεζαρίας  ανεξάρτητη κουζίνα, 3 υπνοδωμάτια, μπάνιο και wc. Διαθέτει: συνθετικά κουφώματα με διπλά κρύσταλλα, πόρτα ασφαλείας, θυροτηλεόραση, αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου, εντοιχισμένη ντουλάπα στο υπνοδωμάτιο και στο χολ!
Πρόκειται για μια κατοικία με εξαιρετικά χαρακτηριστικά που την καθιστούν ιδανική για οικογένεια, ενώ η θέση της είναι μοναδική, αφού βρίσκεται δίπλα στην ομορφότερη βόλτα της πόλης, αλλά και δίπλα σε πληθώρα καταστημάτων, σχολεία, πάρκα, μέσα μαζικής μεταφοράς και μόλις 10 λεπτά από το κέντρο της πόλης!
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
46246 - 13/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
144 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 325.000
κοινόχρηστα
€ 20/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1975
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή