Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Νικηφόρος ΦωκάςΡοδίνου Ανδρέα, Ατσιπόπουλο 74100
  • € 1.600.000
  • 5+
  • 600
  • 3+
Περιγραφή
Αυτό το ακίνητο των 14 διαμερισμάτων βρίσκεται σε ένα λόφο στο χωριό Ατσιπόπουλο και προσφέρει εξωτερική πισίνα και θέα στην πόλη του Ρεθύμνου. Διαθέτει ανακαινισμένα, πέτρινα καταλύματα με πολύχρωμους πίνακες ζωγραφικής και παραδοσιακά κρητικά κεραμικά. Σε όλους τους χώρους παρέχεται δωρεάν Wi-Fi.
Όλα τα κλιματιζόμενα στούντιο και διαμερίσματα σε χωριστά επίπεδα του ακινήτου διαθέτουν υποαλλεργικά κρεβάτια και στρώματα Coco-Mat και ιδιωτικό μπαλκόνι ή βεράντα με θέα στην πισίνα ή τον κήπο. Περιλαμβάνουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης και κουζίνα με τραπέζι φαγητού, φούρνο και εστίες μαγειρέματος. Τα κομψά μπάνια περιλαμβάνουν δωρεάν προϊόντα περιποίησης, στεγνωτήρα μαλλιών, μπουρνούζια και παντόφλες. Ορισμένες μονάδες έχουν τζάκι επίσης.
Στην ηλιόλουστη βεράντα δίπλα στην πισίνα υπάρχουν ξαπλώστρες. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν υδρομασάζ και πετσέτες πισίνας. Σε απόσταση 5 λεπτών οδικώς υπάρχει γήπεδο τένις. Μπροστά από το κατάλυμα θα βρείτε δωρεάν δημόσιο χώρο στάθμευσης και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.
Ακριβώς δίπλα στο κατάλυμα, οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν παραδοσιακό ψωμί και ρούσκ σε σχήμα δακτυλίου από το τοπικό αρτοποιείο.
Η πόλη του Ρεθύμνου με το ενετικό λιμάνι, καθώς και πολλά εστιατόρια, ταβέρνες και μπαρ, απέχει μόλις 6 λεπτά με το αυτοκίνητο. Η πλησιέστερη παραλία απέχει 10 λεπτά οδικώς. Διάφορες βυζαντινές εκκλησίες με τοιχογραφίες βρίσκονται σε απόσταση 15 λεπτών οδικώς. Το κατάλυμα μπορεί επίσης να οργανώσει διάφορες πολιτιστικές δραστηριότητες για τους επισκέπτες.

ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ
Η προμήθεια του γραφείου από τον αγοραστή είναι 3% + ΦΠΑ επί της τελικής τιμής αγοράς. Εκδότης του τιμολογίου είναι ο Στέλιος Αρχοντάκης, αδειούχος κτηματομεσίτης στην πόλη του Ρεθύμνου με Αριθμό Γενικού Εμπορικού Μητρώου Ν21857050000 και ΑΦΜ 046847382. Η εταιρία Homeland δεν φέρει ευθύνη για τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την παρουσίαση καθώς είναι μόνο για ενημέρωση και υπόκεινται σε παραλείψεις, αλλαγή τιμής ή απόσυρση χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ο φόρος μεταβίβασης, τα έξοδα Συμβολαιογράφου και Υποθηκοφυλακείου και πιθανά δικηγορικά έξοδα καταβάλλονται από τον αγοραστή. Η αναφερόμενη επιφάνεια είναι η ακαθάριστη κατοικήσιμη επιφάνεια συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
VI0476 - 08/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
600 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Έξοδα
τιμή
€ 1.600.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή