Ξενοδοχείο προς Πώληση

Κασσάνδρα
  • € 3.500.000
  • 600
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1306 - Κασσάνδρα
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ξενοδοχείο συνολικής επιφάνειας 600 τμ ισόγειο. Είναι κατασκευασμένο το 1980. Έχει κουφώματα συνθετικά, πατώματα από μάρμαρο και πλακάκι, ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, A/C, έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, εξοπλισμό, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, προαύλιο, ανοιχτωσιά
Ξενοδοχείο είναι πρώτο στην θάλασσα και έχουν θέα όλα τα δωμάτια προς θάλασσα, δεν το χωρίζει δρόμος από την θάλασσα ,είναι πρώτο στο κύμα. Έχει κτίσμα 600 τμ - 3 επιπέδων σε οικόπεδο 1000 τμ. Το Ξενοδοχείο είναι σε άριστη κατάσταση με συντήρηση και ανακαίνιση κάθε σεζόν.Με πολύ λειτουργικούς και πρακτικούς χώρους, μελετημένους για την κάθε ανάγκη του. Είναι τριών επιπέδων με διαμερίσματα δίκλινα ,τρίκλινα και τετράκλινα σε όλα τα επίπεδα του.
Το συνολικό εμβαδόν του κτίσματος είναι 600 τμ και το κάθε επίπεδο είναι 200 τμ. Στο πρώτο επίπεδο -ισόγειο έχει 4 διαμερίσματα τετράκλινα και 2 διαμερίσματα δίκλινα. Στο δεύτερο επίπεδο - πρώτο όροφο έχει 7 διαμερίσματα τρίκλινα.Στο τρίτο επίπεδο και - δεύτερο όροφο
έχει 5 διαμερίσματα τετράκλινα και 1 διαμέρισμα 60 τμ με 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι ,κουζίνα και μπάνιο.
Προαύλιο χώρο στην μεριά του που εφάπτεται στην άσφαλτο και κήπο άψογα διαμορφωμένο με παρτέρια λουλούδια, δέντρα, BBQ, κιόσκι και πιο κάτω στο κύμα της θάλασσας ειδικά διαμορφωμένο χώρο για σεζλογκ και ομπρέλες.

Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι η πραγματική θέα από το ξενοδοχείο.

Επικοινωνήστε με το γραφείο μας για περισσότερες πληροφορίες.

Το μεσιτικό γραφείο Anastasia Real Estate λειτουργεί βάση της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μεσιτείας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.

Τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί σύμφωνα με τις πληροφορίες του εντολέα.

Η μεσιτική αμοιβή του γραφείου μου ανέρχεται στο ποσοστό του 2% συν το Φ.Π.Α. 24% επί της πραγματικής τιμής του οριστικού συμβολαίου. Η μεσιτική αμοιβή για τις μισθώσεις είναι ένα μίσθωμα συν Φ.Π.Α με ελάχιστη αμοιβή 150 € συν Φ.Π.Α. Η μεσιτική αμοιβή για τις πωλήσεις η μεσιτική αμοιβή είναι 2% συν Φ.Π.Α με ελάχιστη αμοιβή 2000 € + Φ.Π.Α.
Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και το ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1306 - 15/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
600 m²
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
Έξοδα
τιμή
€ 3.500.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
θέρμανση
Αυτόνομη
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή