Τριάρι Ειρήνης, 7, Νέα Ζωή, Αγία Παρασκευή

Αγία ΠαρασκευήΕιρήνης, 7
  • € 284.000
  • 4
  • 106
  • 2
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
ΜΕΓΆΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. Πωλείται πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα με θέσεις πάρκινγκ, με ΟΛΕΣ τις ηλεκτρικές συσκευές, πλήρως επιπλωμένο, σε καταπράσινο περιβάλλον και ΧΩΡΙΣ μεσιτική αμοιβή. Με το κλειδί στο χέρι.
Το διαμέρισμα έχει μεικτή επιφάνεια 106τ.μ. Βρίσκεται στην καλύτερη περιοχή της Αγίας Παρασκευής (Νέα Ζωή), στον 2ο όροφο οικοδομής στην οδό Ειρήνης 3-7. Απέναντι ακριβώς από τη Βιοϊατρική Αγίας Παρασκευής. Δίπλα σε φαρμακείο. 4 λεπτά με τα πόδια από την κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής. Άμεση πρόσβαση σε όλη την αγορά, τράπεζες, καταστήματα. Δίπλα σε πιτσαρίες, γαλακτοπωλείο, ταβέρνα. Άμεση πρόσβαση στη Μεσογείων και σε πολλά λεωφορεία. Κοντά στο μετρό Νομισματοκοπείου. Θέα σε κήπο 500τ.μ., θέα στον Υμηττό.
Το οικόπεδο της οικοδομής είναι 3.080τ.μ. (ένα από τα μεγαλύτερα στην Αγία Παρασκευή). Διαθέτει 53 θέσεις πάρκινγκ (τις περισσότερες στην Αγία Παρασκευή) και επιπλέον έχει δύο κήπους 500τ.μ. ο καθένας. Το προς πώληση διαμέρισμα βλέπει στον μπροστινό κήπο.
Υπάρχει μία πόρτα εισόδου στο πάρκινγκ, δεύτερη πόρτα εξόδου από το πάρκινγκ και τρίτη πόρτα για είσοδο - έξοδο πεζών.
Η οικοδομή διαθέτει δύο μεγάλα και ανακαινισμένα ασανσέρ για ταχύτερη πρόσβαση των ενοίκων στα διαμερίσματά τους.
Το διαμέρισμα αποτελείται από σαλόνι και τραπεζαρία, διάδρομο, τρία μεγάλα υπνοδωμάτια, μεγάλη κουζίνα, μπάνιο, ξεχωριστό WC, 3 ντουλάπες, 1 μεγάλη παπουτσοθήκη, πατάρι, μία αποθήκη στο υπόγειο και θέσεις πάρκινγκ στο ισόγειο. Τα πατώματα είναι από ποιοτικό μάρμαρο (σαλόνι, τραπεζαρία, διάδρομος) και ξύλο στα υπνοδωμάτια.
Η θέρμανση του διαμερίσματος είναι με φυσικό αέριο. Τα κοινόχρηστα είναι ελάχιστα.
Επίσης το διαμέρισμα διαθέτει 2 μπαλκόνια. Το πρώτο έχει μήκος 10μ., διαθέτει τέντες και βρίσκεται στην πρόσοψη της οικοδομής με θέα στο κήπο και στον Υμηττό ενώ το δεύτερο εξυπηρετεί την κουζίνα και το ένα από τα υπνοδωμάτια.
Η οικοδομή είναι μέσα τραβηγμένη σε σχέση με το δρόμο (Ειρήνης) με αποτέλεσμα να μην υπάρχει όχληση από τα διερχόμενα αυτοκίνητα.
Υπάρχει η δυνατότητα για παρκάρισμα πολλών αυτοκινήτων αν χρειαστεί (μοναδικό χαρακτηριστικό σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα ακίνητα προς πώληση) μιας και η οικοδομή διαθέτει 53 θέσεις στάθμευσης.
Το διαμέρισμα είναι πλήρως ανακαινισμένο το 2020 και το 2022. Ειδικότερα η ανακαίνιση περιλαμβάνει: ολοκαίνουργιο μπάνιο και W.C. (υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, πλακάκια, είδη υγιεινής, θερμοσίφωνας), νέες εσωτερικές πόρτες καπλαμά, νέα εξωτερική πόρτα ασφαλείας με διπλή θωράκιση και κλειδαριά μεγίστης ασφαλείας, νέα εξωτερικά ενεργειακά κουφώματα σε όλα τα δωμάτια με διπλά τζάμια και σίτες παντού, μία νέα μεγάλη παπουτσοθήκη από καπλαμά, σπατουλαριστό και βάψιμο μέσα έξω (ακόμη και τα κάγκελα), νέος ηλεκτρολογικός πίνακας, νέοι μπριζοδιακόπτες, τρίψιμο και γυάλισμα ξύλινων πατωμάτων στα υπνοδωμάτια, νέα ποιοτικά φωτιστικά σε όλα τα δωμάτια. Επίσης έχει ανακαινιστεί το 2005 η κουζίνα και προστέθηκε μία επιπλέον ντουλάπα.
Επίσης το διαμέρισμα διαθέτει όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Ειδικότερα: κουζίνα Bosch, συρόμενο απορροφητήρα Davoline, νέο μεγάλο ψυγείο Bosch, νέο πλυντήριο 9kg Siemens, δύο νέες τηλεοράσεις LG, τρία νέα air condition inverter (1 Daikin (18 btu) και 2 Toyotomi (9 + 9 btu)), φούρνο μικροκυμάτων, νέα ηλεκτρική σκούπα Bosch.
Επίσης το διαμέρισμα είναι πλήρως επιπλωμένο. Ειδικότερα: σαλόνι με μεγάλο γωνιακό καναπέ και τραπεζάκι, πολυθρόνα με υποπόδιο, τραπεζαρία με έξι δερμάτινες καρέκλες, μπουφές, 2 μεγάλους καθρέφτες, πλήρες σετ κρεβατοκάμαρας με καθρέφτη και συρταριέρα, επικάλυψη με ξύλινο έπιπλο των καλοριφέρ σε σαλόνι και τραπεζαρία, διευθυντικό γραφείο με διευθυντική καρέκλα, τρεις βιβλιοθήκες όλα από ποιοτικό καπλαμά. Δεύτερη τραπεζαρία με 4 καρέκλες στην κουζίνα, τρεις εξωτερικές μεταλλικές ντουλάπες στα δύο μπαλκόνια, μαρμάρινο τραπεζάκι μπαλκονιού με καρέκλες μπαμπού, πολλά φυτά στο μπαλκόνι με αυτόματο σύστημα ποτίσματος.
Η αγγελία έχει αναρτηθεί από τον ιδιοκτήτη. Ως εκ τούτου ο αγοραστής ΔΕΝ καταβάλει μεσιτική αμοιβή. Το διαμέρισμα είναι πλήρως τακτοποιημένο, χωρίς βάρη ή υποθήκες και ανήκει σε έναν ιδιοκτήτη. Κατάλληλο για όσους θέλουν να αποκτήσουν Golden Visa μέχρι το τέλος του 2022.
Η τιμή πώλησης διαμορφώνεται ως εξής:
284.000€ το διαμέρισμα και η αποθήκη.
30.000€ τα έπιπλα και οι ηλεκτρικές συσκευές.
Τηλ. επικοινωνίας: 697 4267 393
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-3142059 - 15/03/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
106 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 284.000
κοινόχρηστα
€ 50/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης