Μονοκατοικία βίλα Λαφονησίου, Κίσσαμος 73400, Άγιος Γεώργιος, Κίσσαμος

ΚίσσαμοςΛαφονησίου, Κίσσαμος 73400
  • € 439.000
  • 4
  • 121
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
ΑΚ F5B1
Πωλείται βίλα 3 υπνοδωματίων στο Λόφο Φουρνάδο Κισσάμου

Σε τοποθεσία στην κορυφή ενός λόφου με θέα στον κόλπο της Κισσάμου, αυτή η βίλα 3 υπνοδωματίων στο Φουρνάδο, σχεδιασμένη σε παραδοσιακό κρητικό στιλ, αντιπροσωπεύει την πραγματική ουσία της μεσογειακής ζωής. Η βίλα βρίσκεται νότια του Καστελλίου, του δεύτερου μεγαλύτερου αστικού κέντρου του Νομού Χανίων, και προσφέρει εκπληκτική θέα στη θάλασσα στις κρητικές ακτές και στα γύρω βουνά.
Οι κοινόχρηστες εγκαταστάσεις όπως η πισίνα είναι μερικά από τα επιπλέον προνόμια που θα μπορούν να απολαμβάνουν οι ιδιοκτήτες της βίλας. Το έργο βρίσκεται σε βολική τοποθεσία μόλις 1 χλμ από την παραλία, το ψαρολίμανο του Καστελίου και διάφορες ανέσεις. Η εξαιρετική τοποθεσία σε συνδυασμό με τον μοντέρνο σχεδιασμό, τα υψηλότερα πρότυπα κατασκευής και τη διαχείριση μετά την πώληση καθιστούν το Fournado την ιδανική επένδυση για διακοπές ή μόνιμη κατοικία.
Χτισμένο σε δύο επίπεδα, το ισόγειο και ο πρώτος όροφος διαθέτουν Σαλόνι, Τραπεζαρία, Κουζίνα, Ταράτσα, Ιδιωτικό Πάρκινγκ, 3 Υπνοδωμάτια (En-suite), 2 Μπάνια, 1 σκεπαστή βεράντα και 1 ακάλυπτη βεράντα. AC, Διαχωρισμένος χώρος στάθμευσης, Παντζούρια αλουμινίου, Θέα στην εξοχή, Εύκολη πρόσβαση στον κεντρικό δρόμο, Ιδιωτικό μπάνιο, Εντοιχισμένες ντουλάπες, Ελεύθερη ιδιοκτησία, Έργο στην κορυφή του λόφου, Διαμορφωμένοι κήποι, Μεγάλες βεράντες, Θέα στο βουνό, Πανοραμική θέα στη θάλασσα, Πισίνα, Θέα στην πισίνα, Ήσυχο Οικιστική περιοχή, Ευρύχωρα μπαλκόνια, Αποθηκευτικός χώρος.
Βρίσκεται σε θέρετρο με Ανεξάρτητες βίλες σε μια υπέροχη τοποθεσία στην πλαγιά με εκπληκτική θέα στη Μεσόγειο κοντά στο Καστέλι - Κρήτη Μοναδική τοποθεσία Κοντά στο λιμάνι της Κισσάμου και στο κέντρο της πόλης Εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις, εγκαταστάσεις και υπηρεσίες Κοντά σε παραλίες βραβευμένες με γαλάζια σημαία Επίσης πρόσβαση σε υπηρεσίες λεωφορείων Σύντομη διαδρομή από την πόλη των Χανίων και το διεθνές αεροδρόμιο
Εγκαταστάσεις/Πρόσθετα: Ιδιωτικές πισίνες (Προαιρετικά), Διαμορφωμένοι κήποι, Χρυσή Κάρτα Συνδρομητή. Στοιχεία και Φινίρισμα: Οι βίλες Fournado Hills έχουν σχεδιαστεί με σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια, δημιουργώντας σπίτια με στυλ, κομψότητα και ζεστασιά.

Οδήγηση από την Παλιά Πόλη των Χανίων / Ενετικό Λιμάνι 35 λεπτά, από το Διεθνές Αεροδρόμιο Χανίων 50 λεπτά, από την παραλία του Μπάλου 10 λεπτά, από το λιμάνι Κισσάμου 2 λεπτά, από την πόλη της Κισσάμου 3 λεπτά από την παραλία Φαλάσαρνα 10 λεπτά
Παράδοση: 14 μήνες μετά την σύμβαση αγοράς

Οικόπεδο 170m²
Εμβαδόν 122m² Καλυμμένη επιφάνεια
Τιμή: 405.000 ευρώ συν έξοδα μεταβίβασης
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
ΑΚ F5B1 - 01/11/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
121 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 439.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή