Τριάρι Επ. Οδός 33-Αλμυρού-Ανάβρας 37100, Ευξεινούπολη, Αλμυρός

ΑλμυρόςΕπ. Οδός 33-Αλμυρού-Ανάβρας 37100
  • € 49.000
    € 53.000(-7,5%)
  • 4
  • 134
  • 1
  • 1
Περιγραφή
Σε διώροφη κατοικία πωλείται ο επάνω όροφος 134 τ.μ. αποτελούμενος από 3 μεγάλα υπνοδωμάτια, σαλόνι, καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα και λουτρό, σε ημιτελή κατάσταση. Για την πλήρη αποπεράτωση απομένει 20%. Ο εσωτερικός χώρος είναι πολύ καλά σχεδιασμένος και όλοι οι χώροι είναι ευρύχωροι και εργονομικοί. Διαθέτει ακριβά ξύλινα κουφώματα, μεγάλες βεράντες με ωραία θέα, και βρίσκεται σε μία πολύ ήσυχη περιοχή της Ευξεινούπολης Αλμυρού.
Παρατήρηση: (Το στίγμα στον χάρτη δεν υποδηλώνει πάντα την ακριβή τοποθεσία του ακινήτου).

Το γραφείο μας δραστηριοποιείται στον χώρο της κτηματαγοράς επί 41ετίας (21 έτη στο Τορόντο του Καναδά και τα τελευταία 20 έτη στην Ελλάδα). Εκμεταλλευόμενος την πλούσια αυτή εμπειρία, θεωρώ ότι είμαι σε θέση να σας εκπροσωπήσω επαρκώς στην αγοραπωλησία ή μίσθωση και αξιοποίηση της ακίνητης περιουσία σας. Καθ’ όλη την διαδικασία αγοράς ή μίσθωσης ακινήτου, να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε δίπλα σας και σε συνεργασία με διακεκριμένους Μηχανικούς, Τοπογράφους, Δικηγόρους, Συμβολαιογράφους και Οικονομικούς Συμβούλους, θα σας καθοδηγήσουμε με ασφάλεια στην διεκπεραίωση της εκάστοτε συμβολαιογραφικής πράξης.

Σε περίπτωση που το εύρος των ακινήτων μας δεν καλύπτουν τις ανάγκες σας, παρακαλούμε μην διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας, καθώς έχουμε στην διάθεσή μας ακίνητα τα οποία οι ιδιοκτήτες δεν επιθυμούν την προβολή/διαφήμισή τους στο διαδίκτυο για προσωπικούς τους λόγους.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-31709 - 16/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
134 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 49.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή