Duplex Καραολή & Δημητρίου 15, 570 01, Θέρμη, Κέντρο, Θέρμη

ΘέρμηΚαραολή & Δημητρίου 15, 570 01, Θέρμη
  • € 300.000
  • 5+
  • 201
  • 3
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 17/03/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 50932 - Θέρμη Θέρμη - Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητη μεζονέτα 4 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 201 τ.μ. . Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, 2 κουζίνες, 2 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2016 με ενεργειακή κλάση Β και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, θέα σε δάσος, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, σίτες, διπλά τζάμια, σοφίτα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 20 τ.μ. - Τιμή: 300.000 € ΝΕΟΔΜΗΤΗ ΜΕΖΟΝΕΤΑ 4 ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΗΠΟ 170τ.μ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΧΩΡΟΥΣ:
ΙΣΟΓΕΙΟ ΜΕ ΣΑΛΟΚΟΥΖΙΝΑ, 1 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΟ. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΑ.
1ος ΟΡΟΦΟΣ ΜΕ ΣΑΛΟΚΟΥΖΙΝΑ ΕΝΙΑΙΑ ΑΝΕΤΗ ΚΑΙ 1 WC. ΑΠΟ ΤΟΝ 1ο ΟΡΟΦΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΚΑΛΑ.
2ος ΟΡΟΦΟΣ ΜΕ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ ΤΟ 1 ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ 2 ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΠΑΝΙΟ.
ΣΟΦΙΤΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΝΙΑΙΟ ΧΩΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΩΣ ΣΑΛΟΝΙ ΜΕ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΟ Η ΣΑΝ PLAYROOM H AKOMA KAI NA ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ MASTER BEDROOM ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΑΝΙΟ.
ΣΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΖΑΚΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ, ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΜΕ ΔΙΠΛΑ ΤΖΑΜΙΑ, ΠΡΟΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ,ΠΡΟΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΕΙΤΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΕΙΤΕ ΜΕ ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΕΝΩ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ.
ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ
--
Η διεύθυνση του ακινήτου είναι ενδεικτική
--
Σπύρος Δελλάρτας 6945656150 www.invista.gr
--

Για να ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για τα νέα ακίνητα της invista.gr επισκεφτείτε το site μας και συμπληρώστε την ζήτηση σας στην κατηγορία ΄Ζήτηση΄ και μόλις αναλάβουμε το νέο ακίνητο που σας ταιριάζει θα ενημερώνεστε αυτόματα μέσω E-Mail η SMS

Like us on facebook! www.facebook.com/invista.gr

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας ή του διαβατηρίου σας.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
50932
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
201 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 300.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2016
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή