Γκαρσονιέρα Ελλησπόντου, 13, Καλλιθέα, Κασσάνδρα

ΚασσάνδραΕλλησπόντου, 13
  • € 320/μήνα
  • 2
  • 50
  • 2
  • T
Περιγραφή
ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΗ: Ενοικιάζεται για την περίοδο 1/10/2024 - 31/5/2025 νεόκτιστο διαμέρισμα 50τμ πολυτελούς κατασκευής στην Καλλιθέα Χαλκιδικής. Το σπίτι είναι πλήρως εξοπλισμένο και επιπλωμένο με μοντέρνα πολυτελή έπιπλα. Βρίσκεται στο Κέντρο Καλλιθέας στην Χαλκιδική σε συγκρότημα με κοινόχρηστη πισίνα μόλις 300 μέτρα από την Θάλασσα.

Πολυτελής studio - γκαρσονιέρα για ενοικίαση στην Καλλιθέα Χαλκιδικής με δυνατότητα ενοικίασης το χειμώνα, το καλοκαίρι ή όλο το έτος. Το σπίτι βρίσκεται στο ισόγειο σε πολυτελές νεόδμητο συγκρότημα με κοινόχρηστη πισίνα. Μπορεί να φιλοξενήσει 2 ή 4 άτομα. Έχει απευθείας πρόσβαση στην πισίνα και δικό του κήπο.

Μια πλήρως επιπλωμένη γκαρσονιέρα για ενοικίαση στην Χαλκιδική, σε κεντρικό σημείο αλλά παράλληλα μακριά από την κίνηση, μόλις 100 μέτρα από τον κεντρικό πεζόδρομο της Καλλιθέας. Διαθέτει ένα υπνοδωμάτια με διπλό κρεβάτι και ανατομικό στρώμα, με μπαλκόνι δίπλα στην πισίνα. Ένα άνετο μπάνιο με καμπίνα ντουζ, πλήρως εξοπλισμένη σαλοκουζίνα με διπλό καναπέ-κρεβάτι. Παράλληλα διαθέτει βεράντα και πρόσβαση σε δικό του κηπο στο μπροστά μέρος της οικοδομής.

Η γκαρσονιέρα μας στην Χαλκιδική διαθέτει Inverter AC θέρμανση/ψύξη στο υπνοδωμάτιο και στο σαλόνι. Ιδιαίτερα οικονομικό με ελάχιστα έξοδα για θέρμανση και ρεύμα καθώς διαθέτει εξωτερική θερμοπρόσοψη. Μπορεί να γίνει ενοικίαση της κατοικίας και για όλο το χρόνο στην τιμή των 900 ευρώ/μήνα (συμβόλαιο 1 έτους) ή μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες ξεχωριστά κατόπιν συνεννόησης για την τιμή.

Ενοικιαζόμενα σπίτια στην Καλλιθέα Χαλκιδικής για τον Ιούνιο, Ιούλιο ή Αύγουστο σε προνομιακή τιμή. Ρωτήστε μας για το διάστημα που επιθυμείτε.

Ιδανική κατοικία για ένα ζευγάρι ή οικογένεια με μικρά παιδιά (διαθέτουμε και βρεφικό καθισματάκι και κρεβατάκι μωρού).

Το σπίτι είναι πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Διαθέτει υγρομόνωση και θερμομόνωση (ΚΕΝΑΚ), με πιστοποιητικό ενεργειακής κλάσης Α. Συγκεκριμένα διαθέτει:
- θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας
- φούρνο μικροκυμάτων και εστίες
- ψυγειοκαταψύκτη
- πλυντήριο ρούχων
- δορυφορική τηλεόραση με δωρεάν Netflix
- internet με VDSL 50mb με οπτική ίνα
- μια τηλεόραση LED 55¨ στο σαλόνι και μια 32 στην κρεβατοκάμαρα
- δωρεάν πάρκινγκ σε όλους τους δρόμους
- κοινόχρηστη πισίνα

Το διαμέρισμα βρίσκεται στο κέντρο της Καλλιθέας στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής σε ήσυχο δρόμο, μόλις 100 μέτρα από τον κεντρικό δρόμο και την αγορά και 300 μέτρα από τη Θάλασσα και τα beach bars. 75 χλμ από το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης και 90 χλμ από το κέντρο Θεσσαλονίκης.

Αποστάσεις:
- Άθυτος, 3 χλμ
- Κασσανδρεία, 5 χλμ
- Σάνη (Sani beach), 12 χλμ
- Φούρκα, 13 χλμ
- Ποσείδι, 18 χλμ
- Ποτίδεα, 20 χλμ
- Πευκοχώρι 20 χλμ
- Παλιούρι, 25 χλμ
- Νέα Μουδανιά, 27 χλμ

Η Καλλιθέα στην Χαλκιδική είναι αγαπημένος κοσμοπολίτικος προορισμός. Βρίσκεται σε κεντρικό - στρατηγικό σημείο στην Χαλκιδική στο πρώτο πόδι κοντά σε πάνω από 15 προορισμούς. Είναι από τους πιο κοντινούς και εύκολα προσβάσιμους καλοκαιρινούς προορισμούς από την Θεσσαλονίκη και το αεροδρόμιο. Όλη η διαδρομή από την Θεσσαλονίκη είναι διπλός αυτοκινητόδρομος με ελάχιστη κίνηση ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες. Επιπλέον δίνει τη δυνατότητα λόγω του σημείου, να ταξιδέψει κάποιος και να εξερευνήσει εύκολα το πρώτο πόδι της Χαλκιδικής. Πεντακάθαρες θάλασσες για ευλεύθερο μπάνιο ή beach bars είναι κοντά σε απόσταση αναπνοής.

Η Καλλιθέα Χαλκιδικής στην Κασσάνδρα, διαθέτει εκπληκτική γαλάζια θάλασσα, μεγάλη τοπική αγορά και πολλές επιλογές για φαγητό και διασκέδαση. Σε κοντινές αποστάσεις θα βρείτε εστιατόρια, ψαροταβέρνες, μπαρ, καφέ και σουπερ μάρκετ.

Ενοικίαση κατοικίας στο πρώτο πόδι χαλκιδικής για τους χειμερινούς μήνες: 320 ευρώ/μήνα
Ενοικίαση κατοικίας για τους καλοκαιρινούς μήνες:
Ενοικίαση για Ιούνιο: 1800€
Ενοικίαση για Ιούλιο: 3200€
Ενοικίαση για Αύγουστο: 4500€

Στις τιμές ενοικίασης συμπεριλαμβάνεται το νερό, τα κοινόχρηστα, η συντήρηση της πισίνας, το Internet το ρεύμα και η δορυφορική τηλεόραση

Επικοινωνήστε με το OpenSky Pool διαμέρισμα σε WhatsApp ή Viber στο 6948524492 για διαθεσιμότητα, ρωτήστε μας για τα σπίτια μας στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής - ιδιώτης - παρακαλώ όχι μεσίτες.
πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό: http://****.**

Διαθέσιμες κατοικίες για ενοικίαση στη Χαλκιδική 50 και 80τμ για οικογένειες ή ζευγάρια μέ/χωρίς παιδιά.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-3177631 - 09/04/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
50 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 320/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2018
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης