Μονοκατοικία βίλα Χουμέρι, Χουμέρι 74052, Χουμέρι, Γεροπόταμος

ΓεροπόταμοςΧουμέρι, Χουμέρι 74052
  • € 420.000
  • 5+
  • 420
  • 2
Περιγραφή
Πωλείται στο Ρέθυμνο Κρήτης, σε χωριό του Δήμου Μυλοποτάμου, μόλις 5 λεπτά από το Πέραμα, την πρωτεύουσα του Δήμου, 10 λεπτά από τις αμμώδεις παραλίες του Πανόρμου, 30 λεπτά από την πόλη του Ρεθύμνου και 60 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο του Ηρακλείου, πολυτελής, λιθόκτιστη βίλλα, μοναδικής αισθητικής και κάλους.
Πρόκειται για παλιό αρχοντικό, συνολικού εμβαδού 420 τ.μ. εκτεινόμενο σε 2 επίπεδα, με συνολικό εμβαδόν του ισογείου 277 τ.μ. και συνολικό εμβαδόν του α’ ορόφου 143 τ.μ. το οποίο έχει ανακαινιστεί με μεράκι και γούστο.
Όλα τα παραδοσιακά του στοιχεία έχουν διατηρηθεί και αναδειχθεί ενώ ο συνδυασμός του παλιού με το καινούριο αποπνέει μια μοναδική πολυτέλεια.
Η βίλλα αποτελείται από 6 υπνοδωμάτια, 2 σαλοτραπεζαρίες, 2 κουζίνες, 1 γραφείο, 3 μπάνια, τζάκια, ξυλόφουρνο, αποθηκευτικούς χώρους και μεγάλο κελάρι με πιθάρια.
Οι εξωτερικοί χώροι της βίλλας έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν πολλές ιδιωτικές και χαλαρωτικές γωνιές ανάπαυσης, με αυλές, βεράντες και χώρους καθιστικού, διάσπαρτους σε όλο το ακίνητο.
Όλοι οι χώροι της οικίας έχουν έξοδο στην πλακόστρωτη αυλή, ή σε βεράντα ή στον κήπο, και όλοι οι εξωτερικοί χώροι είναι διαμορφωμένοι έτσι ώστε να μπορούν να φιλοξενήσουν τους ενοίκους για τον καφέ ή το πρωινό τους.
Κάθε γωνιά του σπιτιού και του περιβάλλοντα χώρου είναι επιμελώς διακοσμημένη και φροντισμένη, παρέχοντας στον επισκέπτη λειτουργικότητα και άνεση.
Τέλος, η βίλα προσφέρει απεριόριστη, μαγική θέα στα βουνά του Ψηλορείτη και του Κουλούκωνα καθώς και κοντινή και εύκολη πρόσβαση στη θάλασσα. Παραλίες όπως η περίφημη παραλία Σπηλιές είναι μόλις 15 λεπτά μακριά ενώ ο πολυτελής προορισμός του Μπαλί απέχει μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κτήμα.
Μεσιτικό ΔΙΑΥΛΟΣ
Τηλ. 28340 22011 και 6942 667180

Πληροφορούμε τους ιδιοκτήτες ακίνητης περιουσίας που βρίσκεται στους πρώην Δήμους Γεροποτάμου, Κουλούκωνα και Αρκαδίου (νυν Δήμους Μυλοποτάμου και Ρεθύμνου, αντίστοιχα) ότι οι περιοχές αυτές βρίσκονται σε διαδικασία κτηματογράφησης και καταγραφής των ακινήτων στο Εθνικό Κτηματολόγιο.
Το γραφείο μας, ως Γραφείο Διεκπεραίωσης Υποθέσεων, αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τη διαδικασία σύνταξης και υποβολής των δηλώσεων αυτών.
Θα μας βρείτε στο Πέραμα Ρεθύμνου, κοντά στην παλιά γέφυρα και έναντι του Βρεφονηπιακού Σταθμού και στο τηλέφωνο 28340 22011.
Ωράριο Λειτουργίας για Κτηματογράφηση Δευτέρα – Σάββατο
Ώρες Λειτουργίας για Κτηματογράφηση 9:00 π.μ. – 2:00 μ.μ.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-3185351 - 17/06/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
420 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 420.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1950
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή