Μονοκατοικία βίλα Τρούλος, Χώρα, Μύκονος

ΜύκονοςΤρούλος
  • € 5.300.000
  • 5+
  • 450
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή

Μύκονος, Παραδείσια: Πωλείται νεόδμητη βίλα με θέα στη θάλασσα, το ηλιοβασίλεμα, το νέο λιμάνι και τα νησιά της Δήλου, Σύρου και Τήνου. Διαθέτει ιδιωτική πισίνα και χτίστηκε το 2022 σε αυτοτελές οικόπεδο 7750τ.μ με ελικοδρόμιο. Η κατοικία διαθέτει 5 master υπνοδωμάτια και δωμάτιο υπηρεσίας, όλα με ιδιωτικό λουτρό, καθώς και ευρύχωρο σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα. Στο εξωτερικό υπάρχει δεύτερη τραπεζαρία και άφθονοι σκιασμένοι χώροι χαλάρωσης και αναψυχής. Έχει κατασκευαστεί με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές, που επιτρέπουν την τοπική και απομακρυσμένη διαχείρισή της μέσω υπολογιστή ή κινητού τηλεφώνου (smart home).

 

Η κατοικία απλώνεται σε 3 επίπεδα με την εξής διαρρύθμιση:

Ισόγειο: κουζίνα, σαλόνι, τραπεζαρία, wc, 2 master υπνοδωμάτια με δρύινα πατώματα, το καθένα με ιδιωτικό λουτρό και βεράντα. Υπάρχει επίσης δωμάτιο με μεγάλα παράθυρα που προσφέρουν θέα στη θάλασσα, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν γραφείο, χώρος συναντήσεων, δεύτερη τραπεζαρία, playroom ή ότι άλλο επιθυμεί ο ιδιοκτήτης. Στο εξωτερικό διαθέτει πισίνα, τραπεζαρία, 2 χώρους καθιστικού σκιασμένους από πέργκολες.

1ος όροφος: 2 master υπνοδωμάτια με δρύινα πατώματα, το καθένα με ιδιωτικό λουτρό και βεράντα.

Υπόγειο: Ανεξάρτητο ευρύχωρο στούντιο με σαλόνι, πάγκο κουζίνας, βεράντα, διπλό κρεβάτι, μπάνιο. Επίσης δωμάτιο υπηρεσίας με ιδιωτικό λουτρό, αποθήκη, πλυσταριό, κλειστός χώρος στάθμευσης.

 

Στον περιβάλλοντα χώρο του οικοπέδου υπάρχει άπλετος χώρος στάθμευσης, ελικοδρόμιο καθώς και φυλάκιο για την 24ωρη φύλαξη της βίλας.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στις υποδομές της κατοικίας, με σκοπό να μην διαταράσσεται η καθημερινότητα των κατοίκων της από τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν στο νησί τους μήνες αιχμής. Ο κεντρικός κλιματισμός Mitsubishi, οι αντλίες θερμότητας, η ενσύρματη και ασύρματη πρόσβαση στο Internet, το αυτόματο πότισμα, τα συστήματα smart home, υποστηρίζονται από γεννήτρια Caterpillar, ανεξάρτητους ηλεκτρολογικούς πίνακες ανά επίπεδο και για τον περιβάλλοντα χώρο, καθώς και 2 δεξαμενές νερού με φίλτρο που τροφοδοτούνται είτε από βρόχινο νερό ή είτε από βυτία νερού.

Πρόκειται για μια μοντέρνα κατοικία άριστων προδιαγραφών, προσαρμοσμένη στην Μυκονιάτικη αρχιτεκτονική αλλά και τρόπο ζωής. Συνυπολογίζοντας και την ιδιωτικότητα, τη θέα και την εγγύτητα στη Χώρα, αποτελεί εξαιρετική επιλογή τόσο για χρήση σαν ιδιωτική κατοικία όσο και για τουριστική εκμετάλλευση.

 

Κωδικός Ακινήτου: #4525

 

Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
4525 - 29/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
450 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 5.300.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2022
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή