Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΠαπάγουΠαπάγου, Άνω Παπάγου
  • € 1.850.000
  • 5+
  • 520
  • 3+
Περιγραφή
Άνω Παπάγος, σε προνομιακό σημείο της νέας περιοχής, πλησίον του ναού του Αγ. Γεωργίου, πωλείται τριώροφο κτήριο, πέντε ανεξάρτητων διαμερισμάτων, συνολικού εμβαδού 520 τ.μ, κατασκευής 2004, σε τρίφατσο οικόπεδο εμβαδού 450 τ.μ.
Αποτελείται από τους εξής χώρους:
Το ημιυπόγειο εμβαδού 109 τ.μ., πλήρως διαμορφωμένο για χρήση κανονικής κατοικίας, με ένα μεγάλο σαλόνι με ενιαία κουζίνα με πάσο, δύο υπνοδωμάτια και τουαλέτα.
Το διαμέρισμα του ισογείου, δίπλα από την πυλωτή, εμβαδού 68 τ.μ. με ένα άνετο σαλόνι με ενιαία κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο και τουαλέτα.
Τον 1ο και 2ο όροφο, πανομοιότητας διαρρύθμισης, εμβαδού 157 τ.μ. έκαστος, με ένα μεγάλο γωνιακό σαλόνι με πρόσβαση στην βεράντα, ανεξάρτητη κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια (το ένα master), τουαλέτα και WC.
Στην ταράτσα του κτηρίου με περίβλεπτη θέα, υπάρχει το δώμα εμβαδού 29 τ.μ.

Η τοποθεσία του κτηρίου δίνει τη δυνατότητα της απεριόριστης θέας από τους ορόφους, ενώ είναι ιδανικό για οικογενειακή χρήση (για την οποία κατασκευάστηκε, χωρίς να έχει ποτέ κατοικηθεί). Η δε κατασκευή του είναι ποιοτική, με δρύινα πατώματα στους ορόφους και επιλογή των καλύτερων υλικών σε όλους τους χώρους.
Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με καυστήρα πετρελαίου, προεγκατάσταση συναγερμοί, ηλιακών, κλιματιστικών και είναι άμεσα κατοικήσιμο με ελάχιστη συντήρηση.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
80847 - 19/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
520 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
5 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.850.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2004
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή