Μονοκατοικία βίλα Πλάκα, Πλάκα, Βάμος

ΒάμοςΠλάκα
  • € 930.000
  • 4
  • 203
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή

Αυτό το ακίνητο είναι μια μοντέρνα και πλήρως εξοπλισμένη νέα βίλα κοντά στο παραδοσιακό χωριό Πλάκα στη δυτική Κρήτη (περιοχή Χανίων) με εκπληκτική θέα στη θάλασσα και στα Λευκά Όρη.
Η βίλα πωλείται με νέα άριστης ποιότητας ανακαίνιση, πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη με οικιακές συσκευές.

Το σπίτι είναι επιπλωμένο με πανάκριβα ευρωπαϊκής κατασκευής έπιπλα υψίστης ποιότητας. Τα ντουλάπια και η κουζίνα είναι κατά παραγγελία.

Διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια, 1 ευρύχωρο σαλόνι και 1 κουζίνα.

Η πισίνα με εμβαδόν 52,50 m² έχει άνετο βάθος και θέα στη θάλασσα και τα βουνά. Το βράδυ, ο φωτισμός της πισίνας φαίνεται όμορφος. Έχει εγκατασταθεί σύγχρονο σύστημα καθαρισμού νερού. Υπάρχει επίσης ένα υπαίθριο ντους κοντά στην πισίνα. Επίσης έχει τοποθετηθεί φωτισμός σε όλη την αυλή. Υπάρχουν όμορφα και υψηλής ποιότητας έπιπλα κήπου στους χώρους της πισίνας και του BBQ.
Η βίλα βρίσκεται σε οικόπεδο 3.800 m². Ένας νεαρός ελαιόκηπος με 40 δέντρα είναι φυτεμένος σε 1.200 m² μπροστά από το σπίτι και δίπλα του. Υπάρχουν επίσης 2 γκαζόν με πυκνό γρασίδι, όπου μπορείτε να περάσετε χρόνο με την οικογένειά σας. Ο χώρος γύρω από τη βίλα είναι διακοσμημένος με τριανταφυλλιές και φοίνικες. Όλα τα φυτά ποτίζονται αυτόματα. Πίσω από τη βίλα υπάρχει το δεύτερο τμήμα του οικοπέδου που της ανήκει με εμβαδόν 1.500 m². Αυτό το οικόπεδο είναι ιδανικό για κατασκευή γηπέδου τένις. Έχει επίσης σημαντικές προοπτικές. Αυτή τη στιγμή εξετάζεται η επέκταση των ορίων του χωριού Πλάκα. Όταν επεκταθούν τα όρια του χωριού, αυτή η τοποθεσία μπορεί να διαχωριστεί και, σύμφωνα με το νόμο, θα επιτρέπεται να χτίσει εκεί βίλες. Έτσι, ο νέος ιδιοκτήτης είτε θα μπορεί να χτίσει μόνος του πολλά ακίνητα είτε θα μπορεί να πουλήσει τον χώρο σε πολύ συμφέρουσα τιμή. Ένας όμορφος πέτρινος φράχτης υψώθηκε περιμετρικά όλου του οικοπέδου.
Το χωριό του Βάμου βρίσκεται 190 μ. πάνω απο την θάλασσα στην επαρχία του Αποκόρωνα, περίπου 25 χλμ, από τα Χανιά. Η ιστορία του Βάμου πάει πίσω μέχρι τον 8ο αιώνα και αργότερα η παρουσία των Ενετών τον 16ο αιώνα επηρέασε έντονα την τοπική αρχιτεκτονική. Στα μέσα το 19ου αιώνα υπό την Οθωμανική κατοχή η πόλη  ανακηρύχθηκε πρωτεύουσα της επαρχίας Σφακίων. Αυτό οδήγησε σε μεγάλη ανάπτυξη της περιοχής με νέα οικήματα και παλάτια. Η ιστορική και αρχιτεκτονική κληρονομιά είναι άψογα διατηρημένη και σε καλεί να επισκεφτείς την πόλη και να διασχίσεις τα σοκάκια της. Η περιοχή περιβάλλεται από πράσινο και προσφέρει πολλές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων, τράπεζας, Ιατρικού Κέντρου, Αστυνομικού τμήματος, και δημοτικού σχολείου. Οι παραλίες των Καλυβών και της Αλμυρίδας απέχουν πέντε λεπτά οδήγησης και σε δέκα λεπτά φτάνεις στην μεγάλη παραλία της Γεωργιούπολης.

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2377 - 12/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
203 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 930.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2018
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή