Τεσσάρι άριστη κατάσταση, πρώτος όροφος, Γκολφ, Γλυφάδα

Γλυφάδα
  • € 1.650.000
  • 5
  • 265
  • 3
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Αθηναϊκής Ριβιέρας, στην παραλία της Γλυφάδας με γρήγορη πρόσβαση στο κέντρο, βρίσκεται αυτή η άνετη μεζονέτα 265 τ.μ., 1ου και 2ου ορόφου. Βασικό πλεονέκτημα της μεζονέτας είναι η αποκλειστική χρήση roof garden 195 τ.μ., με απεριόριστη θέα στη θάλασσα. Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του 1970, αναδεικνύει μια εκλεπτυσμένη αισθητική με χώρους αστικής κατοικίας και με έμφαση στην άνεση, την εκμετάλλευση του προσανατολισμού, την ιδιωτικότητα και την λειτουργικότητα των χώρων. Η ιδιαίτερη αυτή κατοικία διαθέτει μαρμάρινα και ξύλινα δρύινα δάπεδα, αυτόνομη θέρμανση ανά όροφο με αντλία θερμότητας, υποβοηθούμενη από πετρέλαιο, air condition στους περισσότερους χώρους, ηλιακό θερμοσίφωνα και συναγερμό.

Ο 1ος όροφος αποτελείται από ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι και τραπεζαρία, ξεχωριστή μεγάλη κουζίνα με καθημερινή τραπεζαρία και επιπλέον αποθηκευτικό χώρο, 3 υπνοδωμάτια, 1 γραφείο που μπορεί να μετατραπεί σε ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο ή γυμναστήριο, ένα μεγάλο μπάνιο και 1 W.C. επισκεπτών. Ο 1ος όροφος περιλαμβάνει περιμετρικά μπαλκόνια. Μια όμορφη μαρμάρινη σκάλα οδηγεί στον δεύτερο όροφο όπου βρίσκεται ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα, με επιπλέον ανεξάρτητη είσοδο που αποτελείται από ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο, 1 μεγάλο μπάνιο, ένα ηλιόλουστο μεγάλο καθιστικό με κουζινάκι και μια υπέροχη βεράντα 125 τ.μ., με bbq για υπέροχες βραδιές με την οικογένεια και φίλους και θέα την Αθηναϊκή Ριβιέρα. Επιπλέον, το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 θέση στάθμευσης στον κήπο.

Το ακίνητο έχει ενοικιασθεί για 9+3 χρόνια ενώ η ετήσια απόδοση είναι 4%, 2% αύξηση ανά έτος σύν την αύξηση της ELSTAT. Εάν και οι δύο μαζί ξεπερνούν το 5%, η έξτρα αύξηση μοιράζεται 50% -50% μεταξύ του ιδιοκτήτη και του ενοικιαστή.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02PTT6 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
265 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 1.650.000
κοινόχρηστα
€ 40/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, σόμπα
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή