Duplex, άριστη κατάσταση, 143 τμ, Μετς, Μετς - Καλλιμάρμαρο

Μετς - Καλλιμάρμαρο
  • € 460.000
  • 5+
  • 143
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Μια καλά σχεδιασμένη μεζονέτα 2ου και 3ου ορόφου με ευρύχωρα μπαλκόνια και μια αποκλειστική ιδιωτική βεράντα με θέα στην Ακρόπολη, που βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία στο Μετς.

Το ακίνητο αποτελείται από ένα φωτεινό σαλόνι και τραπεζαρία, 1 μεγάλο υπνοδωμάτιο και 2 δίκλινα υπνοδωμάτια, 2 μπάνια και μια μοντέρνα πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, καθιστώντας το ιδανικό για έναν αγοραστή, οικογένεια ή επενδυτή.

Τοποθεσία: Το Μετς απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης, απέναντι από τους Εθνικούς Κήπους.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Το Καλλιμάρμαρο, πήρε το όνομά του από το μαρμάρινο στάδιο που φιλοξένησε τους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες το 1896. Η περιοχή γύρω από το στάδιο φιλοξενεί ωραίες νεοκλασσικές βίλες, ακμάζουσες ταβέρνες, πολυσύχναστες καφετέριες, βραβευμένα με Michelin Star εστιατόρια και τώρα το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Γουλανδρή με μια εντυπωσιακή συλλογή. Βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τους Εθνικούς Κήπους και σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την Πλάκα και την Ακρόπολη. Μια νέα, δημιουργική γενιά έχει πλέον εγκατασταθεί εδώ, προσδίδοντας στην περιοχή μια καλλιτεχνική ατμόσφαιρα.

Προσβασιμότητα: Εξαιρετικά καλή σύνδεση με το μετρό, το τραμ, τα λεωφορεία προς την υπόλοιπη Αθήνα. Το αεροδρόμιο απέχει 45 λεπτά με μια ώρα με το τρένο και τα λεωφορεία.

Επενδυτική Δυναμική: Αυτή η περιοχή βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές. Εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02IPJV - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
143 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 460.000
κοινόχρηστα
€ 40/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1970
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Ζ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή