Μονοκατοικία βίλα Akti Mitsaion, Κέντρο, Ερμιόνη

ΕρμιόνηAkti Mitsaion
  • € 1.275.000
  • 4
  • 124
  • 3+
Περιγραφή
Αυτή η πέτρινη βίλα 124μ² ανακαινίστηκε πλήρως πέρυσι με πολλαπλές παροχές και απευθύνεται σε όσους αναζητούν ένα παραδοσιακό σπίτι χωρίς να αποχωριστούν τις σύγχρονες ανέσεις.
Η αρχιτεκτονική της αξιοποιεί παραδοσιακές και σύγχρονες τεχνικές με στόχο τη δημιουργία ενός μοναδικής αίσθησης, φιλικού στο περιβάλλον και με έμφαση στην ιδιωτικότητα.
Η Villa εκτείνεται σε δύο επίπεδα. Στο πρώτο επίπεδο βρίσκεται το ευρύχωρο καθιστικό, η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα ένα μεγάλο μπάνιο με ντουζιέρα και 1 υπνοδωμάτιο με άμεση πρόσβαση στην αυλή όπου υπάρχει ο κήπος και το τζακούζι. Η επίπλωση όλων των χώρων συνδυάζει την σύγχρονη ματιά του σχεδιασμού με τα παραδοσιακά στοιχεία του ανακαινισμένου εσωτερικού. Μια εντυπωσιακή σκάλα οδηγεί στον όροφο όπου βρίσκονται 2 υπνοδωμάτια, 1 kitchenette στον διάδρομο και ένα ακόμη μεγάλο μπάνιο. Δυνατότητα πρόσβασης στην αυλή υπάρχει και από τους δύο ορόφους. Όλοι οι χώροι διαθέτουν έξυπνο σύστημα φωτισμού (πλήρης λειτουργία ανάγνωσης-χωρίς φώτα), αυτόνομος κλιματισμός και θέρμανση. Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει σκεπαστός χώρος ακριβώς πάνω από το τζακούζι με ξαπλώστρες και τραπεζαρία. Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι οι ιδιοκτήτες ή ενοικιαστές σκαφών μπορούν να σταθμεύσουν το γιοτ τους ακριβώς μπροστά από τη βίλα με παροχές για ρεύμα νερό και wi-fi.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-3228707 - 15/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
124 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 1.275.000
κοινόχρηστα
€ 1/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2021
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης