Duplex Κυνίσκας 20, Athens, Greece, Βαρνάβα, Παγκράτι

ΠαγκράτιΚυνίσκας 20, Athens, Greece
  • € 1.200.000
  • 4
  • 143
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 20568 - Μετς - Καλλιμάρμαρο Μετς ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητη μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 143 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 3 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2021 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, ξύλινα πατώματα, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 1.200.000 €
Αυτή η μίνιμαλ αισθητικής μεζονέτα είναι εκπληκτικό ακίνητο που βρίσκεται στην όμορφη περιοχή του Καλλιμάρμαρου στην Αθήνα. Είναι συνολικής επιφάνειας 143τμ. και χωρίζεται σε 2 επίπεδα.
Η μεζονέτα διαθέτει τρία ευρύχωρα και άνετα υπνοδωμάτια με το δικό τους κομψό και λειτουργικό μπάνιο, παρέχοντας άνεση και ιδιοτικόητα σε όλα τα μέλη της οικογένειας.
Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά αυτού του ακινήτου είναι η πληθώρα αποθηκευτικών χώρων σε όλα τα δωμάτια. Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές, ενώ είναι σχεδιασμένη με προσοχή για παρέχει λειτουργικότητα.
Η μεγάλη βεράντα της συγκεκριμένης μεζονέτας, είναι ένα πραγματικό στολίδι αυτής της ιδιοκτησίας, προσφέροντας εκπληκτική θέα στην Ακρόπολη, Λυκαβηττό και προς όλη την πόλη. Το μπαλκόνι διαθέτει επίσης ένα πολυτελές τζακούζι, προσφέροντας έναν χαλαρωτικό και απολαυστικό τρόπο για να απολαύσετε την εκπληκτική θέα.
Το ακίνητο είναι επίσης εξοπλισμένο με κλιματισμό, αντλία θερμότητας, θερμαινόμενα πατώματα, σύστημα συναγερμού, ασανσέρ και ιδιωτικό parking με έξτρα αποθηκευτικό χώρο.
Ένα μοναδικό νεόδμητο ακίνητο που συνδυάζει τη σύγχρονη πολυτέλεια με την κλασική αθηναϊκή γοητεία, προσφέροντας μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία διαβίωσης. Μπορεί να αξιοποιηθεί και επενδυτικά.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
20568 - 08/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
143 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.200.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2021
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή