Μονοκατοικία βίλα 430 τμ, Νέο Ρύσιο, Θέρμη

Θέρμη
  • € 1.100.000
  • 5+
  • 430
  • 3+
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 17/01/2024
Περιγραφή
Ένα Ακίνητο στο Νέο Ρύσιο σε μοναδική θέση με θέα τον κόλπο του Θερμαϊκού και την πόλη της Θεσσαλονίκη. Βίλα συνολικού εμβαδού 430 τ.μ η οποία αναπτύσσεται σε 4 επίπεδα σε οικόπεδο εμβαδού 5.5 στρεμμάτων τετραγωνικών μέτρων το οποίο είναι υπό ένταξη στο σχέδιο.
Ανάλυση των επιπέδων:
- ισόγειο αποτελείται από ένα σαλόνι με γωνιακό τζάκι, μια ξεχωριστή κουζίνα και από ένα άνετο υπνοδωμάτιο το οποίο επικοινωνεί με το τζάκι του σαλονιού. Επίσης στο ισόγειο
υπάρχει ένα άνετο λουτρό μια αποθήκη και λεβητοστάσιο.
- 1ος όροφος αποτελείται από 2 σαλόνια με τζάκι το ένα από αυτά διαθέτει και ένα μπαρ, ένα μπάνιο, μια μεγάλη τραπεζαρία, άνετη ξεχωριστή κουζίνα.
- 2ος όροφο αποτελείται από 3 μεγάλα δωμάτια εκ τον οποίων το ένα από αυτά διαθέτη ένα master bedroom με en-suite μπάνιο και βεστιάριο , ενώ στο επίπεδο αυτό υπάρχει άλλο
ένα μπάνιο που είναι κοινό για τα δύο άλλα υπνοδωμάτια
- η Σοφίτα αποτελείται από ένα χώρο ο οποίος διαθέτει στη μέση μια συρόμενη πόρτα η οποία μπορεί να το την μετατρέψει σε έναν ενιαίο χώρο.
Περιγραφή οικοπέδου:
To οικόπεδο διαθέτη άλλο ένα ακίνητο 30 τ.μ. με ένα υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο. Το συγκεκριμένο ακίνητο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σπίτι υπηρεσίας ή ως χώρος φιλοξενίας. Επίσης διαθέτη μια εξωτερική αποθήκη 45 τ.μ, 6 θέσεις πάρκινγκ από τις οποίες η μία είναι σε κλειστό πάρκινγκ και επικοινωνεί με το εσωτερικού του σπιτιού. Ο κήπος του οικοπέδου είναι κατά πράσινος με υπέροχα δέντρα,ι πολλά τ.μ σε γκαζόν και διαθέτει αυτόματο πότισμα με ιδιωτική γεώτρηση σε 6 στάσεις. Τέλος υπάρχει έτοιμος χώρος για πισίνα με όλα τα απαραίτητα εργαλεία λειτουργίας.
Το Νέο Ρύσιο φημίζεται για τον καθαρό αέρα σε συνδυασμό με το πράσινο της φύσης.Το ακίνητο βρίσκεται σε κομβικό σημείο καθώς έχει εύκολη πρόσβαση στο περιφερειακό που σημαίνει ότι εύκολα μπορεί κανείς να κατευθυνθεί για Χαλκιδική , αεροδρόμιο και για το εμπορικό κέντρο COSMOS..
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
21
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
430 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 4 άλλα), 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 1.100.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1985
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή