Duplex, άριστη κατάσταση, 217 τμ, Κάτω Σούνιο, Σούνιο

Σούνιο
  • € 590.000
  • 5+
  • 217
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Αν ονειρεύεστε ένα σπίτι πάνω στη θάλασσα αυτή η μεζονέτα θα μπορούσε να είναι το επόμενο απόκτημά σας!
Αυτή η καταπληκτική μεζονέτα βρίσκεται στην τοποθεσία Φανάρι δίπλα στα ερείπια του παλιου πέτρινου φάρου και αποτελείται από 3 επίπεδα συνολικής επιφάνειας 217 τμ. Στο πρώτο επίπεδο είναι 91τμ και μπορεί να αποτελέσει εντελώς ξεχωριστή κατοικία. Στο επιπεδο αυτό συναντάμε ένα ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι και θέα θάλασσα, μια ανοιχτή κουζίνα, 2 άνετα υπνοδωμάτια, ένα λουτρό και ένα WC. Το επίπεδο αυτο έχει ανεξάρτητη εισοδο ενω συνδέεται με το υπολοιπο σπίτι και με εσωτερική και με εξωτερική σκάλα. Έχει μία μεγάλη πλακόστρωτη αυλή με νότιο προσανατολισμό απόλυτα προστατευμενη απο τα θερινά μελτεμια. Το δεύτερο επίπεδο συνολικής επιφάνειας 61 τμ έχει ένα μεγάλο σαλόνι με τζάκι, κουζίνα με πάσο, τραπεζαρία και WC ξένων. Εδω βρίσκεται η κύρια είσοδος του σπιτιού και το χαρακτηριστικό του είναι το ημικύκλιο παράθυρο με βορινό προσανατολισμό και απεριόριστη θέα στη θαλασσα. Από τη νότια μεριά έχει μια ευρύχωρη βεράντα που έχει επίσης θέα στη θαλασσα. Το τρίτο επίπεδο 65 τμ περιλαμβάνει 3 υπνοδωμάτια, μπάνιο, και ένα φαρδύ μπαλκόνι με απεριόριστη θέα στη θάλασσα. Το Master bedroom έχει δικό του μπάνιο, 2 μπαλκονοπορτες και ενα μεγαλο παραθυρο που προσφέρουν πανοραμική θέα στη θαλασσα.

Το ακίνητο έχει κατασκευαστεί το 1997 και ανακαινίστηκε ολοκληρωτικά το 2022 (θερμοπρόσοψη, pvc κουφώματα, πόρτες ασφαλείας, και ηλεκτρολογική εγκατάσταση. Οι κουζίνες και τα σώματα θέρμανσης δεν έχουν εγκατασταθεί. Διαθέτει επιπλέον αποθήκη και 2 θεσεις παρκινγκ.

Τοποθεσία: «Σπίτι» του αρχαίου ναού του Ποσειδώνα, το Σούνιο είναι ένα μαγευτικό σκηνικό, που φημίζεται για τα εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα του στα νότια άκρη Αθηναϊκής Ριβιέρας.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Το Σούνιο είναι μια ήσυχη και ασφαλής κατοικημένη περιοχή που συνδυάζει το καταπράσινο πευκοδάσος με το γαλάζιο του Αιγαίου. Ιδανικό για όσους απολαμβάνουν πραγματικά να είναι σε αρμονία με τη φύση.
Προσβασιμότητα: Το Σούνιο συνδέεται με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών μέσω ενός νέου αυτοκινητόδρομου που κάνει πολύ εύκολη την οδήγηση των 45 χλμ απόσταση. Είναι επίσης μόλις 7 χιλιόμετρα μακριά από το Λαύριο, ένα ζωντανό λιμάνι με καφέ, παραθαλάσσιες ταβέρνες, ψαροταβέρνες και σούπερ μάρκετ.
Επενδυτική δυναμική: Όπως και οι περισσότερες περιοχές της Αθηναϊκής Ριβιέρας, οι τιμές των ακινήτων εδώ θα προσφέρουν πάντα καλή απόδοση της επένδυσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02PUS5 - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
217 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 590.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1997
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Virtual tour
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή