Δυάρι δεύτερος όροφος, Κέντρο, Άργος

Άργος
  • € 145.000
  • 3
  • 105
  • 1
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Κλασικό πολυτελές κεντρικό διαμέρισμα 2ου ορόφου 105 τ.μ., μαζί με αποθήκη 10 τ.μ. και ιδιωτικό γκαράζ 20 τ.μ. πωλείται στο Ιστορικό και Εμπορικό Άργος.

Φτάνοντας στην πολυκατοικία που είναι το διαμέρισμα, συναντάμε στο ισόγειο την πυλωτή που βρίσκεται το γκαράζ για τα αυτοκίνητα και στην συνέχεια στο υπόγειο που βρίσκουμε την αποθήκη του διαμερίσματος. Ανεβαίνοντας στον 2ο όροφο βρίσκεται το πολύ όμορφο διαμέρισμα των 105 τ.μ., στο οποίο μπαίνοντας μέσα μπροστά μας βρίσκουμε το χωλ και στην συνέχεια ένα πολύ μεγάλο σαλόνι μαζί με τραπεζαρία, τα οποία το δαπεδο τους είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικό μάρμαρο. Στον ίδιο χώρο βρίσκεται η κουζίνα με ένα διαχωριστικό πάσο που τη χωρίζει από το σαλόνι. Η κουζίνα έχει εντοιχισμένα ντουλάπια και συσκευές. Το σαλόνι, η τραπεζαρία και η κουζίνα έχουν πίσω μπαλκόνι με θέα τον κήπο του ισογείου. Συνεχίζοντας στο διαμέρισμα συναντάμε τα δύο μεγάλα υπνοδωμάτια που έχουν ξύλινο εξαιρετικό δάπεδο και εντοιχισμένες ντουλάπες με δικό τους μπαλκόνι.

Μετά έχουμε μια αποθήκη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε αγοραστή και τελειώνουμε με το μεγάλο μπάνιο του διαμερίσματος όλο πλακάκι και πολύ ωραία είδη υγιεινής.

Αυτό το εξαιρετικό διαμέρισμα είναι ευάερο, έχει ήλιο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, έχει κεντρική αυτόνομη θέρμανση, air condition, πολύ μεγάλες μπαλκονόπορτες, πόρτα ασφαλείας και γενικότερα διαθέτει όλες τις ανέσεις και την πολυτέλεια για την διαβίωση μιας οικογένειας.

Είναι πραγματικά ένα εξαιρετικό ακίνητο για αγορά στο κέντρο της πόλης.

Το πολυτελές αυτό διαμέρισμα βρίσκεται στην Ιστορική και Εμπορική Πόλη του Άργους.Το ακίνητο είναι μόλις 50 μέτρα από την κεντρική πλατεία της Πόλης καθώς επίσης έχει δίπλα του Τράπεζες ,Σχολεία ,Super Market και πολλά εμπορικά καταστήματα .Απέχει 12 χλμ από το όμορφο Ναύπλιο καθώς επίσης είναι πολύ κοντά σε πολλές παραλίες και μπορεί κάποιος να επισκεφτεί αρχαιολογικούς χώρους της Πολης του Άργους όπως το Αρχαιολογικό Μουσείο ,το Αρχαίο Θέατρο ,τις Μυκήνες σε 8χλμ και άλλους προορισμούς.
Απόσταση από Τράπεζες 100 μέτρα
Απόσταση από Σχολείο 200 μέτρα
Απόσταση από Super Market 100 μέτρα
Απόσταση από Κέντρο 50 μέτρα
Απόσταση απο Ναύπλιο 12 χλμ
Απόσταση από Αθήνα 128 χλμ
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02Q7YV - 19/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
105 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 145.000
κοινόχρηστα
€ 40/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1989
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή