Duplex, νέα, 95 τμ, Κέντρο, Βριλήσσια

Βριλήσσια
  • € 400.000
  • 3
  • 95
  • 2
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2024
Περιγραφή
Μεζονέτα 95 τ.μ. εξαιρετικής κατασκευής με κήπο και πισίνα που αναπτύσσεται στο ισόγειο και 1ο όροφο. Υπό κατασκευή 2022.
Στο 45 τ.μ. ισόγειο συναντάμε τον φωτεινό χώρο υποδοχής με σαλόνι, που διαθέτει άμεση πρόσβαση στον αποκλειστικής χρήσης 113 τ.μ κήπο και την πισίνα, την τραπεζαρία, την open plan κουζίνα και 1 WC. Η σκάλα οδηγεί στον 1ο όροφο που φιλοξενει τα 2 υπνοδωμάτια και το μπάνιο.
Η κατοικία είναι ενεργειακής κλάσεως Α, διαθέτει αυτόνομο, ατομικό λέβητα αερίου, ενδοδαπέδια θέρμανση, ενεργειακά κουφώματα, διπλά ενεργειακά κρύσταλλα, σίτες, boiler και ηλιακό σε σύστημα τριπλής ενεργείας, προεγκατάσταση A/C, δρύινα δάπεδα, πόρτα ασφαλείας, 2 θέσεις στάθμευσης στη πυλωτή, αποθήκη και σταθμό φόρτισης ηλεκτρικού οχήματος.
Το ακίνητο βρίσκεται σε εξαιρετικό και ήσυχο σημείο στην καρδιά των Βριλησσίων, κοντά σε πάρκα, σχολεία, αθλητικές εγκαταστάσεις, ποδηλατοδρόμους, στάσεις λεωφορείων και με άμεση πρόσβαση στην Αττική Οδό και στους σταθμούς Μετρό και Προαστιακού.

Τα Βριλήσσια απέχουν μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της Αθήνας και βρίσκονται σε ιδανική τοποθεσία ανάμεσα στα πολυσύχναστα προάστια του Αμαρουσίου, του Χαλανδρίου και της Πεντέλης.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Τα Βριλήσσια είναι ένα ήσυχο αστικό προάστιο με καλή ποιότητα ζωής. Είναι ιδανικό για οικογένειες καθώς διαθέτει πολλά πάρκα και παιδικές χαρές και βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από πολλά διεθνή σχολεία. Δύο δημοφιλή κέντρα δραστηριοτήτων είναι οι κύριες πλατείες (η πλατεία Ηρώων και η πλατεία Αναλήψεως), γύρω από τις οποίες συγκεντρώνονται καφετέριες, κομψά εστιατόρια, μπουτίκ και τράπεζες.
Προσβασιμότητα: Βρίσκεται πολύ κοντά στην Αττική Οδό και εξυπηρετείται από δύο προαστιακούς σιδηροδρομικούς σταθμούς (το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας και το σταθμό Πεντέλης) και ένα σταθμό μετρό (Δουκίσσης Πλακεντίας). Αρκετά λεωφορεία εξυπηρετούν προορισμούς σε γειτονικά προάστια καθώς και στο κέντρο της Αθήνας. Το αεροδρόμιο απέχει μόλις 30 λεπτά οδικώς και η Εθνική Οδός απέχει 10 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Επενδυτική Δυναμική: Η ιδανική επιλογή για εξαιρετική διαβίωση κοντά στο κέντρο της πόλης σε μια πολυτελή αστική περιοχή, με καλή απόδοση της επένδυσης.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02Q6R9
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
95 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 400.000
κοινόχρηστα
€ 40/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2022
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή