Duplex 190 τμ, Νέα Στύρα, Στύρα

Στύρα
  • € 385.000
  • 5+
  • 190
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός Ακινήτου Α44
Μεζονέτα προς πώληση με έτος κατασκευής το 2005 στη θέση Δήλησο Νέα Στύρα Ευβοίας, συνολικής επιφάνειας 190τμ, κατέχοντας μία από τις καλύτερες θέες της περιοχής, δίπλα στη θάλασσα σε αμμώδη πεντακάθαρη παραλία. Η απόσταση από το λιμάνι των Νέων Στύρων είναι 5 λεπτά και η θέση του ακινήτου είναι σε μία από τις ομορφότερες τοποθεσίες της περιοχής. Το οικόπεδο της μεζονέτας είναι 500 μέτρα των 6 επιπέδων και 3 επίπεδα είναι κύριοι χώροι της κατοικίας. Το συγκρότημα αποτελείται από βίλλες και του ανήκουν 4 στρέμματα πλήρως περιφραγμένο, οριοθετημένο και προστατευόμενο.

Οι εσωτερικοί χώροι της μεζονέτας διαμορφώνονται ως εξής: το πρώτο επίπεδο διαθέτει μεγάλο ενιαίο χώρο κουζίνα-καθιστικό με πρόσβαση στην αυλή με θέα τη θάλασσα, δύο υπνοδωμάτια, τουαλέτα και εσωτερική αποθηκή. Αξίζει να σημειωθεί ότι η θέα στη θάλασσα υπάρχει και από το ένα υπνοδωμάτιο.
Στη συνέχεια το δεύτερο επίπεδο επικοινωνεί με το πρώτο μέσω εσωτερικής σκάλας η οποία είναι επενδυμένη με μάρμαρο και αποτελείται ως εξής: ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι, μεγάλο καθιστικό-κουζίνα με πρόσβαση στο μεγάλο μπαλκόνι με τη πανοραμική θέα σε βουνό και θάλασσα στην ευρύτερη περιοχή.
Τέλος μέσω της εσωτερικής σκάλας φτάνουμε στο τρίτο επίπεδο της μεζονέτας όπου εκεί υπάρχει μεγάλος ενιαίος χώρος μιας τουλάχιστον κρεβατοκάμαρας με πρόσβαση στα μπαλκόνια με θέα θάλασσα και τουαλέτα.

Η μεζονέτα είναι αυτόνομη, διαθέτει για θέρμανση πετρέλαιο, air condition, κουφώματα αλουμινίου ηλεκτρικά, διπλά τζάμια, σίτες και παραδίδεται επιπλωμένη. Δεν χρήζει μικρό-επισκευών, είναι έτοιμη προς κατοίκιση!

Ο εξωτερικός χώρος είναι επενδυμένος ολοκληρωτικά με πέτρα Καρύστου και της περιοχής, διαθέτει κτιστό μπάρμπεκιου, μεγάλη αυλή με γκαζόν και καλλωπιστικά φυτά, αυτόματο πότισμα, εξωτερικό φωτισμό, 4 θέσεις παρκινκ και ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΠΙΣΙΝΑ!

Σας παρέχουμε και βίντεο παρουσίαση του ακινήτου από τον εσωτερικό χώρο και τη καταπληκτική θέα!

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα του γραφείου μας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
Α44 - 23/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
190 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 385.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2005
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή